MYHYV no aixeca el cap i li marxa una altra pretendenta més

Al programa de Telecinco se li escapen els concursants

MYHYV no aixeca el cap i li marxa una altra pretendenta més | Cedida

El tron de Dones i Homes i Viceversa s'ha quedat sense tronista, ja que ha tornat a sofrir un abandó, però en aquest cas, femení. Claire ha fet públic avui, dilluns 9 de gener, la seva decisió de marxar del programa, amb l'excusa que no està «il·lusionada amb cap pretendent». La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda sobre Rym, la seva millor amiga en el plató i participant d''Un príncep per 3 princeses'. La jove no ha pogut amagar la seva tristesa per la marxa de la seva companya i l'ha fet una llarga abraçada entre llàgrimes: «Potser no ha trobat l'amor, però sí una amiga», declarava.

Els pretendents, no obstant això, no estaven del tot contents, i sinó que l'hi diguin a Toni, que va decidir marxar-se del plató, totalment indignant, al·legant que es negava a «fer el ximple» amb aquest acomiadament de Claire. La veritat és que la jove tronista no havia estat molt afectuosa en les seves cites amb els concursants i fins i tot en alguna ocasió o més va deixar plantada a una de les seves cites, Ivi, que es va quedar totalment desenganyat.

Lluny de prendre-ho com alguna cosa negativa i fins i tot dolorosa, Emma García, la presentadora del programa, ja sabia que Claire prendria aquesta decisió. «Cap m'arriba i no vull enganyar-vos més», va explicar la jove a l'equip del programa per fer-los saber que ja no tenia il·lusió, la qual cosa Emma va agrair profundament: «Ets una noia estupenda, tant de bo trobis a algú especial».


Comentaris

envia el comentari