MYHYV toca fons amb el moment més vergonyós de la seva història

Alguns participants han marxat del plató

Imatge d'arxiu. | Telecinco

Durant tota la seva participació a Mujeres y Hombres y Viceversa, el tronista Suso ha anat perdent protagonisme, cosa que ha incendiat el seu ego fins a esclatar. Tant és així que ha tirat la tovallola i ha decidit anar-se'n del plató cridant que «porto dues hores de moble i ara m'aixeco i marxo». Amb aquest contundent missatge el tronista ha abandonat les seves pretendentes després d'una acalorada discussió amb la presentadora Emma García, que li ha respost: «Ah, què ens faràs tu el guió ara?».

Tweet eliminado de Ylenia. | formulatv.com

Finalment, Suso ha afegit que «sí, però de bon rotllo, sense enfadar-me. Marxo, que m'estic atabalant. Jo no vinc aquí perquè em maquillin, per això em quedo a casa meva o quedo amb els meus col·legues». Unes declaracions que no han agradat gens a algunes de les seves pretendentes, que també han marxat indignades. En el següent programa veurem si aquestes amenaces són definitives o si Suso té una mica més de paciència.

Sembla que Suso busca desesperadament la seva quota de protagonisme i fa poc va comparar la manera de besar de Sofia, ex concursant de Gran Hermano 16, i la seva altra exparella Ylenia. Quan la de Benidorm va publicar el tuit de resposta, les xarxes van explotar, tot i que poc temps després la mateixa Ylenia va esborrar el tuit. La història acaba amb l'ex concursant de Gandia Shore arremetent de nou en les seves xarxes socials, acusant Suso de ser el pitjor tronista de la història. Tots dos coincidiran en un plató aquest diumenge a Gran Hermano 17: El Debat, la polèmica està servida.

 


Comentaris

envia el comentari