Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Nacho Palau confessa el que li va dir Miguel Bosé quan li va explicar que tenia càncer

Nacho Palau va decidir explicar-ho tot sense embuts

Nacho Palau no va tenir una nit fàcil quan va acudir al plató de 'Déjate querer' per explicar a Paz Padilla com es trobava i com li anava el tractament. També va parlar del seu exmarit i va confessar el que li va dir quan Palau li va revelar que patia càncer.

Una trucada d'allò més «emotiva», tal com va reconèixer Nacho Palau. Ja no eren parella, però tenen quatre nens en comú pels que havien de vetllar per si a Nacho li passava alguna cosa. Aquestes van ser les paraules del cantant.

Nacho Palau recorda la trucada amb la seva exparella: molt «emotiva»

Miguel Bosé va dir a Nacho Palau que ell «hi era, que no em preocupés, que em preocupés de cuidar-me, d'alimentar-me bé, que no em preocupés de res més que ell hi era».

Nacho Palau va confessar que la pitjor part del procés va ser «veure els altres patir per tu» i explicar-ho als seus fills. El tumor no li va permetre gaudir de la sortida de 'Supervivientes' com a tercer finalista, ja que va haver de començar a fer-se proves. «Quan surts dius: "mare meva, que guanyes…" Pum, un revés tremend».

Nacho recorda el 'reality' com «una experiència meravellosa», però de la qual ja no va poder acabar de gaudir a Espanya per totes les proves a què es va sotmetre. «Se'm va inflar la gola, tinc una corda vocal danyada que ja no recuperaré i l'altra està lluitant, que almenys puc parlar».

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Nacho Palau es va obrir en canal amb Paz Padilla i li ho va explicar tot. | Mediaset

Pel que fa a com ho va passar, l'escultor va explicar que es va deixar portar: «És difícil perquè és una malaltia teva, per molt de suport que tinguis, ho passes molt malament perquè tu ho passes malament. Un dolor, una impotència de veure els altres patir també per tu». A més, confessa que va haver de «plorar moltíssim».

Una de les coses més difícils va ser explicar-ho a la seva mare i als seus fills, als quals ell anomena 'els nanos': «Els nanos ho han portat molt bé, amb molta naturalitat». Els ho va explicar «tractant de treure-li importància». Però no va ser tan complicat perquè la mare de Nacho Palau també havia passat per aquesta llarga malaltia recentment i els petits n'eren conscients.

Nacho Palau va parlar de la guerra legal que té amb el pare dels seus fills

Nacho Palau també va parlar del procediment legal que té obert contra el pare dels seus fills. Paz Padilla li va voler preguntar si ho havia fet enrere, però Nacho ho tenia molt clar: «No ho he parat perquè una cosa no treu l'altra».

Cal recordar que Miguel Bosé i Nacho Palau tenen quatre fills que estan separats, ja que dos viuen amb Miguel i els altres dos, amb Nacho. Però l'escultor no vol que això sigui així: «No pot ser que per culpa de la immaduresa de gent gran se separin uns nens que no tenen la culpa de res. No estic fent responsable ningú, em sento igual de responsable que Miguel». Així va confessar que, per aquest tema també, «ho hem passat molt malament, hem plorat molt i, a mesura que es van fent grans, els expliquem més coses… però va ser difícil».

Primer pla de Nacho Palau
Nacho Palau va confessar que el procés legal continua obert. | Telecinco

Nacho Palau va entonar el mea culpa respecte a aquest tema: «Jo he estat potser molt confiat que no passaria res. I en el cas que es passés, mai no se separarien els nens. Em vaig confiar i no va sortir bé. Crec que no s'han de separar i no ha de passar això, ni amb els meus fills, ni amb els fills de ningú».

Tanmateix, Nacho Palau sap que estan molt units: «Els nens estan junts malgrat la distància, s'estimen, es veuen… Parlen per videotrucada, però quan es van separar eren molt petitons i si es pot evitar aquest trauma a pares i nens, millor».

Malgrat tot, li va dedicar unes paraules molt boniques a Miguel Bosé a qui considera «que és igual de bon pare que jo. L'estimo molt, són molts anys i només vull que li vagi bé. M'encantaria portar-me bé i riure com reia abans. N'he après molt, és un home molt culte. He estat molt feliç amb ell».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!