Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Nacho Palau

Nacho Palau es va gastar una dinerada amb això abans de saber que tenia càncer

Surt a la llum l'elevada despesa de Palau abans de la seva malaltia

Nacho Palau és un escultor valencià conegut per ser l'exparella de Miguel Bosé i per haver quedat tercer a la darrera edició de Supervivientes. Avui surt a la llum que Palau s'hauria gastat una dinerada amb el premi aconseguit en aquell 'reality' abans que sabés que tenia càncer.

Nacho Palau va ser un dels participants del 'reality' més destacat i un dels que més va lluitar als Cayos Cochinos. L'escultor va mantenir la seva força mental a ratlla i la seva veterania per emportar-se un suculent sou després de molt de patiment. Ara ens hem assabentat que amb aquests diners hauria fet una sèrie de despeses abans que li diagnostiquessin que tenia càncer de pulmó per impacte d'ell mateix i de la família.

Nacho Palau va anar un dels 'realities' estrella de Telecinco per complir un dels seus somnis: muntar un negoci. Malgrat que en el passat mai no es va veure en la tessitura de concursar en un 'reality', la necessitat el va empènyer. I el tercer lloc li va suposar guanyar una suculenta quantitat de diners.

Nacho Palau i la dinerada que es va gastar abans de la malaltia

Un dels somnis en què pensava Palau quan va entrar al 'reality' era arribar fins a aquesta final per poder guanyar tants diners com pogués, així podria crear una empresa o un negoci que li tornés la il·lusió a la seva vida. Era un projecte amb què prometia que seria molt feliç, però, en confirmar que patia un càncer de pulmó, tota la seva vida va canviar.

No donava crèdit als fets quan els metges li van donar la pitjor notícia, però havia de ser fort i armar-se de valor. Ho havia de fer perquè, tant ell com la seva família, patissin el mínim possible al llarg d'aquest dur camí.

El cert és que ara el bo de Nacho Palau té clar que la seva malaltia és prioritària. Vol curar-se com més aviat millor per seguir amb la seva vida i amb aquests somnis que tant anhelava fa temps.

Tot va canviar amb la notícia del càncer de pulmó

Fa molt de temps que el valencià no dona senyals de vida. I ara, en companyia de la seva parella, Cristian Villela, els fills i la mare, Lola Medina, s'enfoca al cent per cent en la recuperació. Sap que el tractament s'està allargant, tal com ja li van avisar els metges que el van tractar.

A més, durant tot aquest temps, Nacho ha rebut l'afecte del seu ex, Miguel Bosé. Aquest s'hi ha acostat després de veure com la malaltia li sobrevenia després de sortir d'un 'reality' com a Supervivientes. La realitat és que ara l'escultor valencià no té més remei que continuar cuidant-se tot el que pugui a casa seva a Xelva (València).

Primer pla de Nacho Palau
Nacho Palau ha patit molt els darrers mesos. | Telecinco

El dur tractament de l'ex de Miguel Bosé

En aquesta localitat valenciana hi regna la tranquil·litat. Nacho ha trobat la pau per sortir d'aquest malson en la seva salut: malgrat ser molt important, té clar que el superarà. De fet, són molts els seguidors de Palau que estan pendents de les seves xarxes socials per veure si, de sobte, actualitza el seu estat.

En aquestes dates nadalenques, esperen que els enviï un missatge per informar de com es troba després de passar un dur tractament de quimioteràpia i radioteràpia que li ha deixat força feble. No obstant això, encara manté tota la força mental del món per acabar amb aquest càncer, una malaltia que ningú esperava quan va patir aquelles inflors tan estranyes a la recta final del 'reality'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp