Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau s'assabenta de l'embaràs que ell va mantenir en secret

Nacho Palau ha sabut ara el que passaria

Nacho Palau ha acabat recentment el tractament a què va ser sotmès després que li detectessin un tumor al pulmó. L'escultor, que es va donar a conèixer com a parella del cantant Miguel Bosé, ara tindrà ocasió de recordar com va ser la seva relació amb el cantant. Un embaràs no desitjat, amagat fins avui, ha sortit a la llum per a sorpresa de tothom.

Una sèrie sobre la vida del fill de Luis Miguel Dominguín traurà detalls de la vida de l'artista. El títol escollit per Paramount + per narrar la vida de l'autor d' Amante Bandido és Bosé. Aleshores, Miguel, que omplia estadis allà on anava i venia milions de discos, veia com la seva integritat era qüestionada.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau va començar a tenir símptomes de la seva malaltia a 'Supervivientes' | Mediaset

«Hi ha una obsessió amb dir-me drogoaddicte i dir-me 'maricón', i si fos drogoaddicte, què? I si fos 'maricón', què?». Aquest és l'avançament que fa el protagonista deixant clar que la ficció descriu certs fets sense amagar res.

Va ser un moment d'èxit professional, però també de problemes amb Hisenda, amb qui tenia un deute d'1,8 milions d'euros. La separació de la parella de Nacho Palau entra a l'apartat més íntim i personal de l'artista, una parcel·la de la vida que sempre va voler mantenir al marge dels mitjans.

Una sèrie sobre la vida de l'exparella de Nacho Palau

Ángeles González Sinde, Isabel Vázquez i Boris Izaguirre són els autors del biopic. El relat de la vida des de la perspectiva dels seus èxits serà el contingut de cada capítol. Una cançó serà el fil conductor de cada episodi, on es donaran detalls de com es va inspirar el cantant a l'hora de compondre o com va ser el procés d'enregistrament.

La història se situa en el temps coincidint amb la promoció de l'àlbum Papito, un moment en què Miguel decideix convertir-se en pare.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau i l'artista van ser parella durant més de dues dècades | Telecinco - Instagram

Sis capítols de 50 minuts en què han comptat amb dos actors per donar vida al protagonista, José Pastor i Iván Sánchez. A través de 'flashbacks' i 'flashforwards' s'expliquen els esdeveniments més rellevants a la vida de l'artista. Alguns són ja coneguts, d'altres no tant. Un exemple és el que va inspirar el cantant per escriure el tema Linda, un dels que el va llançar a la fama nacional i internacional.

Linda amaga una veritat del cantant no coneguda fins ara

Amb 18 anys, l'exparella de Nacho Palau es va traslladar a viure a Sicília, i allà li van donar un paper per a una pel·lícula com a protagonista. Al rodatge va conèixer Bárbara, una jove ballarina i actriu amb qui va gravar escenes pujades de to. A més, fora de càmeres també van tenir una relació sentimental.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau i el cantant són pares de quatre fills | Europa Press

A la mateixa època, Miguel intimava també amb altres homes, cosa que va motivar problemes en la seva aventura amb Bàrbara. L'actriu va descobrir que estava embarassada i Miguel, atesa la seva joventut, no es va voler plantejar ser pare. No va caldre convèncer la noia d'interrompre l'embaràs.

Uns dies després Bárbara va patir un accident de moto del qual va sortir il·lesa, però va perdre el nadó, un succés que va fer que la relació entre tots dos finalitzés en aquell moment.

«Linda, agua de la fuente. Linda, dulce e inocente. Ahora que te abrazo pienso en otra. Linda, corazón de seda. Linda antes que suceda. Antes de tenerme dentro escucha. Linda te voy a ser sincero. No estoy pensando en ti. Y no, no quiero lastimarte. Robarte tu primera vez. Pensando en otra», explicava la lletra de la famosa cançó.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp