Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero

Nacho Taboada, xicot de Sara Carbonero, reapareix per declarar el seu amor

Sara Carbonero està ben acompanyada en aquest dur moment

Sara Carbonero és una de les cares més conegudes del nostre país. Tant la seva veu com la seva cara han estat acompanyant els informatius esportius cada dia a Telecinco, encara que ara és la seva veu la que informa les nits a Europa FM.

Tanmateix, la periodista també compta amb més de tres milions de seguidors a Instagram. El seu contingut, les seves frases i les seves imatges les veuen cada dia la seva legió de fans. I és que Carbonero és una de les comunicadores més estimades al panorama mediàtic.

Així que ha estat una autèntica garrotada per a tots ells quan s'han assabentat que Sara segueix ingressada a la Clínica de la Universitat de Navarra. La periodista anava per a una revisió rutinària pel càncer d'ovaris que va patir fa tres anys. Tot i això, els metges van detectar una anomalia i van decidir que havia de ser intervinguda d'urgència.

Foto de Sara Carbonero amb el seu fill i el seu nebot
Sara Carbonero passava un cap de setmana amb la seva família abans d'anar a la Clínica | Instagram (@SARACARBONERO)

La seva mare, Goyi Arévalo, la seva germana, Irene, i la seva íntima amiga Isabel Jiménez han estat al seu costat per vetllar pel seu benestar. La seva família l'ha estat acompanyant en aquests moments complicats. No obstant això, hi ha algú que ha trigat a personar-se.

Parlem de Nacho Taboada, el xicot de Sara Carbonero, que s'hauria desplaçat fins a Madrid per vetllar i visitar al seu amor. De la mateixa manera, el seu exmarit, Iker Casillas, s'ha pronunciat sobre aquest succés. En concret, hauria proposat tornar de Qatar, on treballa com a comentarista del 'Mundial' per a RTVE, per quedar-se a cura dels seus fills, Martín i Lucas.

Un nou projecte que ha omplert d'il·lusió aquesta nova etapa professional per a l'exfutbolista. Tot i això, aquest nou contratemps ha omplert d'incertesa aquesta aventura. Però el més important és que la seva exdona estigui ben cuidada i que pugui sortir aviat de l'hospital.

Foto de Sara Carbonero i Elena Huelva.
Sara Carbonero n'és un gran exemple per a Elena | Instagram: @saracarbonero

Sara Carbonero, al punt de mira dels seus éssers estimats

Sara Carbonero va ser operada d'urgència el passat 21 de novembre, quan hi anava per passar per una revisió. Una visita rutinària que fan tots els pacients que han passat per aquesta malaltia. Tot i això, els metges van veure una cosa que va canviar els plans de la comunicadora, i per això van valorar que havia de ser intervinguda d'urgència.

Alhora, aquest fet ve enmig d'una nova etapa per a la seva vida. L'ex d'Iker Casillas comença una nova relació amb el músic Nacho Taboada. Una història d'amor que hi està avivant la il·lusió.

El mes d'octubre passat podíem veure com el cantant en compartia una instantània en el seu perfil de xarxes socials. Tots dos s'havien traslladat a Copenhaguen per gaudir del seu 36è aniversari. Una mostra que ja no amaguen el seu amor.

«I ara, més que fer-nos adults, ens anem deshabituant a ser joves. Així, anem fent voltes al sol sentint molta gratitud per dins. La gratitud es projecta», escrivia al 'post' d'Instagram.

«Ens impulsa a fer el bé i desitjar-ho per als altres. És un desig de compartir i de buscar el moment. Parafrasejant Vetusta Morla, no va ploure finalment al canal de Copenhaguen, però el corrent sí que ens va ensenyar el camí cap al mar», finalitzava.