Nadia, l'amant d'Iker Casillas, trenca el seu silenci: «No vaig voler mai»

Nadia Alexandrova parla a 'Sálvame' i concedeix una entrevista a la revista 'Semana' per assegurar que, malgrat que va mantenir una relació amb Iker Casillas, ella no ha estat el motiu de la ruptura amb Sara Carbonero

Nadia Alexandrova va sorprendre a tothom quan fa un parell de setmanes va aparèixer a 'Sálvame' per confirmar que va ser amant d'Iker Casillas durant el 2019, quan encara estava casat amb Sara Carbonero.


La jove d'origen búlgar assegura que van tenir «una cosa rara» de sentiments i trobades sexuals, i que malgrat que tot va acabar, segueixen guardant-se molt «afecte».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nadia també assegura que tot i saber que Iker Casillas encara no s'havia divorciat de Sara Carbonero, ella no va ser el motiu de la separació. «No soc el motiu de la ruptura. Jo no em sento responsable», va afirmar a 'Sálvame'.

Sorprenentment, ara ha concedit una entrevista per a la revista 'Semana' per parlar sobre el seu idil·li amb l'exporter del Reial Madrid.

La confessió de Nadia Alexandrova

Nadia es va mostrar completament sorpresa quan a 'Sálvame' van revelar que havien rebut informació sobre la relació que va mantenir amb Iker Casillas. «Qui ha estat? Mare meva, és que això ho sap molt poca gent. Qui ha pogut ser? Això ho sap molt poca gent, dues o tres persones», va assenyalar.

Malgrat això, ella mateixa va afirmar que la informació és certa i que, per tant, va tenir una relació amb Iker Casillas. No obstant això, ara ha confessat que ella mai va voler que es fes públic. A més, ha assenyalat que si realment hagués volgut vendre les seves fotografies, ho hauria fet l'any 2019, quan es van conèixer.

La reacció d'Iker Casillas

Nadia va explicar que havien viscut la seva relació amb molta discreció, i que li preocupava la reacció d'Iker Casillas davant la revelació. Tanmateix, a l'entrevista a la revista 'Semana' ha assegurat que no estan enfadats, però la relació entre tots dos «ja no és igual».


No obstant això, també ha assegurat que Iker Casillas «és una persona meravellosa i que segueix guardant-li el mateix afecte».

El comunicat

Iker Casillas no es va pronunciar després de la primera aparició pública de Nadia Alexandrova, però finalment va decidir publicar un comunicat a les seves xarxes socials. Així doncs, l'exfutbolista va afirmar que la seva separació va ser amistosa i, a més, va demanar respecte per a ell, per a Sara Carbonero i per als seus dos fills perquè tots aquests rumors els estava provocant un «dany irreparable».

«Estic cansat de veure a diferents persones que s'inventen històries relacionades amb mi i, per tant, he decidit que els meus advocats posin en marxa les corresponents demandes a tota aquesta gent que està difonent informacions totalment falses i que hauran de demostrar en els tribunals de justícia».

Així mateix, Iker Casillas també va voler aclarir que no va patir un altre infart, sinó que va ingressar d'urgències per un atac d'al·lèrgia.


Comentaris

envia el comentari