Nagore Robles en el seu viatge a República Dominicana

Nagore Robles diu prou després de setmanes sense veure a Sandra Barneda

La col·laboradora de Telecinco ha pres una decisió dràstica després de molt de temps allunyada de la seva parella, Sandra Barneda.

Un cop superada la seva crisi, Nagore Robles i Sandra Barneda han reprès la seva relació amb molta passió. Realment estan molt enamorades i així ho demostren cada dos per tres a les seves xarxes socials. Però és cert que en les darreres setmanes han viscut un contratemps que les ha allunyat.

La presentadora catalana es va veure obligada a viatjar a la República Dominicana a començaments de juliol, per motius laborals.  I és que allà es troba gravant els diferents programes de la segona edició de 'La isla de las tentaciones', programa del qual n'és la presentadora.

Des de llavors, totes dues han estat separades. Nagore ha aprofitat aquests dies per fer un viatge amb el seu gos Nash a Portugal o per anar a visitar a la seva família a Bilbao. Però sembla que ja estava cansada de passar un dia més sense la seva xicota i per això ha decidit prendre una decisió dràstica: anar a veure-la. 

Ha sigut a través dels seus Stories d'Instagram que ha confirmat la bona notícia que ja es troba al costat de Sandra Barneda. Ha penjat un vídeo caminant per la sorra i amb el missatge «després d'un llarg viatge», es poden veure les palmeres de les platges de Samaná on es grava el programa de Telecinco. 

Molt alegre i entusiasmada és com s'ha mostrat la col·laboradora en aquestes publicacions. Tot i això,  ha volgut explicar que aquests dies no estarà tan activa a les seves xarxes per no generar enveges. «Us preguntareu si la resta de dies aniré pujant aquesta mena de vídeos. La resposta és sí. Així que em podeu silenciar, però només durant aquesta setmana. Si no ho feu, us aniré ensenyant el paradís de la temptació», escrivia. 

Fins al moment ella és l'única de la parella que ha compartit imatges en aquest lloc paradisíac. Però no hi ha cap mena de dubte que Sandra Barneda estarà també molt feliç de tornar a tenir al seu costat a la seva estimada.