YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nagore Robles deixa Sandra Barneda a punt de plorar: «Poc amor... Horrorós»

La col·laboradora televisiva s'ha obert en canal per parlar de la seva dura infància

Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja
 Nagore Robles deixa Sandra Barneda a punt de plorar: «Poc amor... Horrorós» | Catalunya Diari

Nagore Robles sempre ha estat força reticent a explicar coses molt personals de la seva vida privada, i més concretament per parlar sobre les històries del passat quan vivia amb la seva família al País Basc. Però, en aquesta ocasió, la col·laboradora televisiva ha trencat motlles i s'ha obert com mai en una entrevista amb Luc Loren en què ha relatat com va ser la seva dura infància en els anys 80 i principis dels 90.

Segons explica la col·laboradora de 'Telecinco', en la família de Nagore va haver «poca felicitat, poca educació, poc amor i poc respecte». En resum, Nagore explica que va tenir una infància «horrorosa» que li va provocar en el futur una total inseguretat i una cuirassa que amb el pas el temps està intentant enderrocar.

«M'hauria encantat que m'haguessin ensenyat a estimar-me»

Nagore explica a Luc Loren sense amagar res de la seva personalitat que «sempre he estat molt insegura. M'hauria encantat que m'haguessin ensenyat a estimar-me», ha revelat sense tallar-se un pèl. Malgrat tot, Nagore ha mirat sempre cap endavant i admet que ha «viscut d'impulsos per poder sobreviure», admet la col·laboradora.

«Quan sortia de casa em posava la careta de tot està bé perquè era el que m'havien ensenyat. Mai em vaig permetre estar malament», ha admès la col·laboradora, que va canviar el xip vital per un episodi molt trist en la seva vida: la pèrdua de la seva millor amiga després de lluitar durant molts anys contra un càncer.

«No vaig saber què em passava. No era capaç de connectar amb el que m'estava passant. Pensava que estava preparada, però els dies de després sentia un buit tan enorme que no entenia què em passava», ha relatat la basca, que va haver de fer teràpia i fins va pensar a estudiar la carrera de psicologia.

Nagore Robles confessa sense embuts que té «diverses caretes»

Acudir cada setmana a teràpia va ser una gran experiència per a ella i va aconseguir treure a poc a poc aquesta cuirassa que l'emmordassava. En l'actualitat, amb 38 anys, està satisfeta pel que ha aconseguit i haver deixat de banda «aquella nena que va patir tant i va haver de fer de tot per poder sobreviure».

A més, Nagore Robles confessa obertament que té «diverses caretes» i que el que la gent veu en els programes on col·labora és només una part feliç de «les moltes Nagores» que hi ha en ella. «No soc jo al 100% a la televisió, si em contracten és per divertir i donar espectacle», confessa.

 


Comentaris

envia el comentari