Nagore Robles i Sandra Barneda

La confessió més íntima de Nagore Robles: «Em van treure de l'armari a la força»

La presentadora ha recordat la forma tan impactant en què la seva sexualitat va sortir a la llum públicament

Nagore Robles no ha pogut evitar emocionar-se en el seu programa, 'Sobreviviré', després que un jove hagi volgut confessar obertament la seva homosexualitat en directe.

Un tema molt delicat que li ha portat molts records a la presentadora. «Els meus avis són molt, molt, molt, molt oberts», reconeixia. Així mateix, s'ha referit al dia en què ella es va veure obligada a parlar sobre la seva sexualitat de manera pública.

«Jo no vaig sortir, a mi em van treure. Però m'era igual i no em penedeixo. No tenia por, zero», ha confessat molt segura.

«Ho va treure Kiko Hernández a 'Sálvame'», ha recordat. Una cosa que molestava sobre manera a la xicota de Sandra Barneda, a qui li hagués agradat tractar aquest tema de manera personal.

Després de sortir a la llum la seva homosexualitat, Nagore ho celebrava despullant-se per a la revista 'Interviú'«Res és blanc o negre. Ningú és cent per cent gai o hetero. Ni Kiko Hernández».

«Ara mateix em quedo sense dubtar-ho amb les ties, però és possible que torni a trobar un home que m'estimuli. Encara que la veritat, avui dia ho dubto molt», assegurava.

Unes paraules que corrobora actualment pel fet que no pot ser més feliç compartint la seva vida al costat de Sandra Barneda, amb qui s'ha enfrontat a diversos alts i baixos en la seva relació.

«M'hauria agradat explicar-ho a tota la meva família. Part ho sabia. Vaig rebre molts missatges de gràcies perquè quan dones visibilitat a la teva orientació, ajudes molt a què hi hagi una conversa a casa i tractar certs temes», ha ressenyat.

Segons explicava Nagore, les dones li semblen «molt més generoses, més complaents i sempre saben endevinar i avançar-se al que t'agradaria que et fessin».

«Amb elles no he hagut de fer veure mai, cosa que per desgràcia sí que he hagut de fer amb un home», explicava. A més, no dubtava a assenyalar a Sofía Cristo com un dels grans amors de la seva vida.

«Independentment que la nostra relació de parella hagi acabat, mai deixarà d'estar present en la meva vida. Ha estat la persona més important de la meva vida i l'única que m'ha fet pensar seriosament en el matrimoni», recalcava.

El gran pas que ha suposat per a Nagore reconèixer-se a si mateixa

Nagore ha insistit que adonar-se de qui ets i el que vols no és gens fàcil: «No només perquè és una cosa que requereix el seu temps i d'un mateix, sinó també per la manera en què les famílies acullen la notícia».

«Jo agraeixo als meus pares la seva manera d'actuar amb mi», revelava sobre la forma en què la seva família es prenia la notícia. «Les famílies són de moltes formes i clar que costa», afegia.

A més a més, destacava que «els pares no neixen amb un llibre sota el braç. Jo estic molt orgullosa amb la feina que la meva família ha fet».

També emfatitzava en el fet que «les famílies són de moltes formes. És clar que costa. M'adono que tinc una relació amb el meu pare com mai, és que no vull emocionar-me», aprofundia visiblement emocionada.

Segons sembla, la relació amb el seu pare no pot anar millor. «Mai hauria pensat que amb 38 anys ensenyaria al meu pare com necessito que m'estimi i em cuidi», ha revelat.

«Quan a vegades no ens entenen, cal ser empàtics i fer molta feina. Transmetre que l'únic que necessitem és afecte», assegura la presentadora.

Just per això gaudeix tant amb el seu programa, ja que en ell se sent lliure de poder parlar sobre temes amb els quals se sent identificada: «En aquest projecte em diverteixo moltíssim i em comporto de forma lliure».