IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nagore Robles es converteix en 'influencer' a Instagram

La col·laboradora combina la promoció de productes amb imatges personals

Nagore Robles
Nagore Robles en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Si hi ha una professió que està a l'alça actualment és la d''influencer'. La majoria de personatges famosos aprofiten que tenen molts seguidors a les xarxes socials per acceptar les ofertes de promoció d'algunes marques que els ofereixen diners a canvi de recomanar els seus productes als seus fans. La darrera persona que ha volgut sumar-se a aquesta tendència és Nagore Robles, que combinarà aquesta nova faceta amb la seva aparició com a col·laboradora en diferents programes de Mediaset.

La seva nova faceta

L'exconcursant de 'Gran Hermano 11' sembla estar encantada sent 'influencer'. Al seu compte d'Instagram es veu com anuncia diferents cosmètics o productes d'alimentació. A vegades, fins i tot, ofereix un codi de descompte perquè els seus seguidors puguin adquirir els productes que promociona a un preu reduït. Tot i que es pot veure a Nagore fent publicitat de marques, el seu perfil també mostra una cara molt més personal de la col·laboradora.

D'aquesta manera, es pot veure com viu el seu dia a dia, els seus viatges o els moments de complicitat amb els seus companys de feina de Telecinco. El que troben a faltar els seus seguidors són més imatges amb la seva parella, la presentadora Sandra Barneda, ja que publica algunes fotografies amb ella però tampoc moltes perquè prefereix mantenir al marge la seva vida privada.

Una tendència a l'alça entre els famosos

Nagore Robles, promocionando productos dietéticos en su Instagram
Nagore Robles, promocionant productes dietètics al seu compte d'Instagram | Instagram  

El cas de Nagore és similar al d'altres personatges del panorama mediàtic, com per exemple Laura Matamoros, que han aprofitat la seva fama per fer promocions de productes a les xarxes socials, un negoci que sembla donar bons resultats econòmics.

Tot i convertir-se en 'influencer', Nagore no deixarà de banda els seus compromisos professionals amb Mediaset. Així, continuarem veient a Robles debatent en programes com 'GH Dúo' o 'Viva la vida'. L'únic repte que sembla que se li resisteix és presentar un espai propi a la cadena, tot i que veient l'èxit que està tenint a les xarxes socials podria ser el pròxim pas que faci en l'àmbit professional.

Nagore y Makoke en 'Viva la vida'
Nagore al programa 'Viva la vida', on col·labora | Telecinco  

Comentaris

envia el comentari