ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

Nagore Robles demana matrimoni a Sandra Barneda

La seva relació va començar el 2016
Imatge d'arxiu de Sandra Barneda i Nagore Robles. | Cedida

 

Sandra Barneda i Nagore Robles estan vivint un dels millors moments de la seva vida. De fet, les presentadores de Telecinco asseguren estar molt enamorades, com elles mateixes comparteixen a les xarxes, fent partícips als milers de seguidors de la seva història d'amor. 

 

No obstant això, els seus fans no s'esperaven l'última i gran notícia que ha donat la parella. I és que Sandra Barneda i Nagore Robles han fet un pas més enllà amb una petició de mà d'allò més bonica i especial. 

 

Així doncs, Nagore ha aprofitat el seu nou canal de Youtube i el viatge de parella de les dues a Venècia —com a conseqüència del reportatge promocional de l'última novel·la de Sandra Barneda— per gravar un vídeo que molts ja descriuen com el més bonic i especial de les seves vides. 

 

Una pregunta sense resposta

Un vídeo en què es pot observar a Nagore passejant per la ciutat italiana, visitant botigues, compartint confidències amb part de l'equip o inclús parlant d'un dels moments més bonics de la seva vida.

 

No obstant això, i en un moment donat, es veu com la parella gaudeix d'un romàntic passeig en góndola. De sobte, però, i sense que ningú s'ho esperi, Nagore li fa una sorprenent pregunta a Sandra: «Vols casar-te amb mi?». Una pregunta que es queda sense resposta, ja que el vídeo s'acaba justament en aquest moment, deixant a tothom amb les ganes de saber què ha dit Barneda. 

 

 

Imatge d'arxiu de Sandra Barneda i Nagore Robles. | Cedida

 

Els inicis de la relació

La relació entre Sandra Barneda i Nagore Robles va sortir a la llum després que la parella fos enxampada amb una actitud molt afectuosa pels carrers de Madrid. No obstant això, no va ser fins al cap de mig any, exactament el passat mes de juny, quan Barneda va parlar per primera vegada de la seva relació amb Nagore. 

 

De fet, i durant l'entrega dels premis  COGAM, la presentadora va dedicar el premi a la seva germana gran, «la primera a qui li vaig explicar la meva condició sexual i a la meva parella Nagore, amb la que comparteixo la meva vida». 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris