Nagore Robles explica als seus seguidors d'Instagram que li han robat la cartera

La col·laboradora de televisió no ha tingut un dels seus millors dies

Imatge de Nagore Robles | Cedida

Nagore Robles està vivint un dels seus millors moments tant personalment com professionalment. Està molt feliç vivint una gran i bonica etapa plena d'amor al costat de la seva parella Sandra Barneda. A més, després de l'èxit aconseguit a 'Supervivientes', on ha participat en tots els debats, ara està a punt d'estrenar 'Me lo dices o me lo cantas', un programa musical on s'estrenarà per primera vegada com a cantant a televisió. Cal destacar que Nagore porta un ritme de vida frenètic a causa del treball. Entre 'MYHYV', 'Supervivientes', i els enregistraments d'aquest nou programa, costa creure que pugui treure temps per estar amb la seva parella. Però com tots sabem, l'amor pot amb tot i més.

Però tot això ara s'ha vist alterat a la vida de la col·laboradora per un fet irritant. Ha començat el dimecres donant-li el bon dia com és de costum. Però en poques hores ha passat de la felicitat extrema a la màxima resignació a la sala d'una oficina d'expedició de carnets. En una història recent d'Instagram, Nagore ha ensenyat un número d'espera per tramitar i aconseguir de nou el permís de conduir. I és que la col·laboradora de televisió ha confessat que «m'han robat la cartera».

Nagore s'ha quedat absolutament descol·locada en ficar la mà a la bossa i no trobar de cap manera la seva cartera, tal com explica 'Lecturas'. Per això mateix, ha decidit anar a renovar tots els documents abans que passi més temps. Quan t'adones d'un fet així, significa que et toquen uns dies de cues i esperes interminables, sobretot en l'època que estem, estiu.

Imatge del número d'espera per tramitar i aconseguir de nou el carnet de Nagore. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari