Nagore Robles: «Ha perdut la vida la meva millor amiga, ho era tot»

La col·laboradora explica a les xarxes socials que va viure una infància complicada «en una casa on hi havia poca felicitat i poc respecte...»

Després de 13 anys en antena, 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha tancat les portes, i és per això que molts espectadors de Telecinco troben a faltar a Nagore Robles. Tot i això, la consellera de l'amor és una persona molt activa a les xarxes socials, on dona consells de salut. És més, aquesta setmana ha guiat una classe de fitness a MiTele plus.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nagore Robles, que ja supera els 1,2 milions de seguidors a Instagram, s'ha convertit en una gran creadora de contingut amb els seus consells i vídeos d'humor. Ara bé, cal destacar que també ha volgut conscienciar a la gent sobre la importància de tenir cura de la salut mental.

Nagore Robles comparteix un vídeo fent teràpia

Nagore Robles sempre ha defensat que cal treballar les emocions i els sentiments amb teràpia psicològica. La col·laboradora de televisió ha reivindicat en més d'una ocasió la importància de comptar amb ajuda professional per superar molts obstacles de la vida i ha intentat trencar amb els tabús sobre el fet d'anar a teràpia.

Nagore ha anat més enllà i ha compartit amb els seus seguidors un vídeo en què apareix parlant amb la seva psicòloga per videotrucada. «La meva sessió de teràpia és imprescindible», ha escrit Nagore en una stories. 

Va viure una infància complicada

No és la primera vegada que la parella de Sandra Barneda presumeix dels beneficis que ha obtingut amb la teràpia psicològica, arribant a confessar que fa molts anys que hi va i que no pensa renunciar a l'ajuda d'un professional.

«Fa molts anys que soc addicta a anar a teràpia. He passat per diverses terapeutes, que m'han ajudat moltíssim i ho segueixen fent. És una cosa que vull mantenir la resta de la meva vida», va assegurar fa uns mesos en una entrevista amb l''influencer' Luc Loren.

En aquesta mateixa entrevista, Nagore Robles decideix parlar sobre la seva infància, «marcada per una casa on hi havia poca felicitat, s'estimava poc, hi havia poc respecte...», però també aprofundeix en altres episodis de la seva vida pels quals ha necessitat ajuda psicològica.

La col·laboradora de televisió va patir la mort de la seva millor amiga, que no va poder superar la lluita contra el càncer. 

«Ho era tot per a mi, era la meva brúixola. Va morir l'any passat. No sabia què em passava. Va ser un càncer que va durar molt i pensava que estava preparada, i quan arriba el dia assegures que ja sabies que passaria. Els dies de després, sentia un buit molt gran, no entenia què em passava. No em reconeixia. Mai havia donat espai a la tristesa i a estar malament. Aquesta era jo al 100%. Em permetia estar malament. En realitat el que estava fent era amagar-ho», explica la col·laboradora sobre el pitjor episodi de la seva vida.


Malgrat haver travessat moments molt durs, la col·laboradora de televisió ha assegurat trobar-se en un moment de gran plenitud i benestar, tot i que reconeix que la felicitat total és impossible d'assolir. «En general estic bé, feliç, però això no vol dir que no hi hagi dies de merda, que estigui ansiosa, nerviosa, que no dormi, que estigui trista...», afegeix Nagore Robles.


Comentaris

envia el comentari