rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Nagore Robles i Sandra Barneda gaudeixen d'una romàntica escapada a Astúries

La parella va recuperar energies a terres asturianes
 

Imatges de l'escapada de Sandra Barneda i Nagore Robles | Instagram

 

Una escapada a la muntanya és un dels exercicis més relaxants i revitalitzants. Recuperar les forces enmig de la naturalesa i desconnectar de l'estrès de la ciutat, és una activitat més que recomanable. Això ho poden assegurar Sandra Barneda i Nagore Robles, que van aprofitar un moment de descans per gaudir de la muntanya asturiana.

La presentadora i la col·laboradora van fer les maletes i van compartir les seves aventures amb la resta dels seus seguidors, per mitjà d'Instagram. La parella, visiblement enamorada, va gaudir de la companyia mútua, compartint imatges quotidianes de cadascuna, entre uns paisatges paradisíacs, que acompanyaven amb un «GRÀCIES ASTÚRIES».

 

La presentadora catalana va mostrar una gran unió amb la terra asturiana, afegint unes boniques paraules en les quals deia: «Per ser sempre tan generosa amb mi i els meus, per renovar-me i omplir-me de la teva força. Sempre em deixes sense suficients paraules per descriure't quan mereixes. Me'n vaig amb la teva olor, el teu sabor, el teu color... teva, de la teva terra i de la teva gent! PUXA ASTURIES!».

Bateries recarregades i de tornada a la feina

Les dues professionals han aprofitat l'escapada per recuperar energies i gaudir del dolç moment en la seva etapa professional. Barneda contínua amb la seva «batalla» a 'Gran Hermano', al mateix temps que contínua amb el seu desenvolupament com a escriptora, on va anunciar la publicació del seu llibre 'Les filles de l'aigua', que es podrà adquirir a partir del març vinent.

 

Per la seva banda, Nagore Robles, qui va iniciar la seva aventura televisiva l'any 2009, quan va aconseguir la seva primera col·laboració a l'edició de 'Gran Hermano', va aprofitar de manera exitosa la seva oportunitat, doncs des de llavors no ha deixat d'estar involucrada al programa.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris