Nagore Robles i Sandra Barneda treballaran juntes a 'MYHYV'

Després de la seva suposada ruptura, l'exparella haurà de compartir plató durant la baixa maternal de Toñi Moreno, qui serà substituïda per la presentadora Sandra Barneda

L'exparella va acabar amb la relació recentment, després de 3 anys juntes
L'exparella ha tallat recentment, després de 3 anys de relació | TELECINCO

Nagore Robles no passa pel seu millor moment. Després de la suposada recent ruptura amb la seva parella des de fa tres anys Sandra Barneda, la col·laboradora de ‘MYHYV’ estaria travessant un moment delicat professionalment parlant. Després de molt de temps perseguint el somni de convertir-se en presentadora, Nagore hauria estat a punt de tocar aquesta possibilitat davant la imminent baixa per maternitat de la qual gaudirà la presentadora de ‘MYHYV’ Toñi Moreno, per la qual cosa, Nagore esperava ser la seva substituta durant el temps que Toñi estigués absent.

 

El seu objectiu però hauria quedat truncat, ja que segons apunta la revista ‘Lecturas’, la col·laboradora s’hauria sotmès a les proves per a la candidatura del nou lloc de treball com a presentadora, gravant un programa pilot, que al final no hauria acabat de quallar. És per això que els responsables de Mediaset haurien decidit prescindir d’ella com a presentadora i buscar una altra opció.

Sandra Barneda presentarà 'MYHYV'

Nagore Robles i Sandra Barneda estan juntes i felices
Nagore Robles i Sandra Barneda han posat el punt final a la seva relació | INSTAGRAM

 

Aquesta opció, per si tot això no fos poc, serà ni més ni menys que la seva exparella Sandra Barneda, que substituirà a Toñi Moreno durant la seva absència. Així doncs, l’exparella es veurà obligada a treballar juntes i veure’s les cares cada dia al plató de ‘MYHYV’, mantenint la compostura i acceptant el rol de presentadora-col·laboradora, que ja havien experimentat anteriorment en els debats de ‘Supervivientes’, quan encara eren parella.

 

Aquesta nova situació suposa una decepció professional per a Nagore, a l'hora que crea una situació incòmoda, en haver de treballar diàriament amb la persona amb qui acaba de tallar, qui a la vegada li ha tret la possibilitat de convertir-se en presentadora; així que veurem com aprenen a gestionar en el seu dia a dia aquest nou rol tant l'una com l'altre.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari