La televisiva Nagore Robles, víctima d'un accident de trànsit

La parella de Sandra Barneda ha acabat amb una cama immobilitzada, després de patir un esquinç

Nagore Robles, víctima de un accidente de moto
Nagore Robles ha estat víctima d'un accident de trànsit | Cedida

La col·laboradora televisiva Nagore Robles s'ha vist involucrada en un accident de trànsit quan circulava amb motocicleta. La coneguda parella de la catalana Sandra Barneda, que actualment podem veure com a comentarista a 'Gran Hermano VIP', ha reconegut haver passat un «ensurt molt gran», però afortunadament tot va quedar en això. 

Robles es troba actualment en ple procés de recuperació, però això no li impedirà seguir treballant amb total normalitat. De fet, fins i tot s'ha vist amb forces d'explicar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que tot va passar quan circulava amb el vehicle de dues rodes, i una conductora va obrir la porta del seu cotxe sense mirar, fent inevitable l'impacte.

«La dona ho va passar fatal», ha reconegut Nagore, que també ha lamentat que «per desgràcia, són coses que poden passar». En aquest sentit, la col·laboradora ha aprofitat per assenyalar que el culpable de tot plegat és el fet que la major part dels usuaris de les carreteres no posen atenció a l'hora d'obrir la porta. 

Haurà de portar una bota ortopèdica durant setmanes

Després de l'accident, diverses persones van fer acte de presència en el lloc dels fets, i van avisar immediatament el Servicio de Emergencias Médicas. Ràpidament, Nagore Robles va ser atesa pels especialistes d'urgències, que van explicar-li que tenia un esquinç a la cama, i que per això li havien d'immobilitzar. 

Això implicarà que en les pròximes setmanes la parella de Sandra Barneda haurà de portar una bota ortopèdica, que ajudarà que la seva cama es recuperi aviat i la lesió no pugui anar a més. Ara bé, cal dir que es tracta d'una eina molt àgil, i no afectarà la col·laboradora de Mediaset en la seva vida professional. 

Nagore Robles, lista para volver al trabajo
Nagore Robles podrà tornar a la seva feina amb molta normalitat | Instagram

 

Un gran ensurt per a Nagore

Sobre com va viure ella mateixa aquesta experiència, Nagore Robles ha explicat que va ser un «ensurt molt fort», però que actualment està superat. De fet, la col·laboradora de 'MyHyV' no s'ha plantejat ni plantejarà prendre's uns dies de descans per recuperar-se de les lesions. «No puc deixar d'anar a treballar tan sols per un esquinç», ha insistit Robles, que ha deixat clar que continuarà acudint als platós de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari