IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Natacha Sofia, la jove portuguesa de 21 anys que afirma que va mantenir relacions sexuals amb Cristiano Ronaldo

Cristiano espera l'arribada d'un nena, ja que s'ha confirmat l'embaràs de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo | Cedida

Cristiano Ronaldo ha tornat a ser guardonat amb el premi The Best, el que no ha fet més que alimentar el seu ego, almenys el futbolístic. El portuguès sempre està embolicat en la polèmica, i prova d'això és que aquesta temporada només ha marcat un gol en nou partits, però recentment ha tornat a ser notícia pels seus assumptes personals. La premsa portuguesa, que sempre està perseguint l'ídol del Reial Madrid, ha tornat a ser l'encarregada d'assenyalar-lo com infidel, una acusació que coincideix amb l'arribada del seu quart fill -va tenir dos per gestació subrogada- i un suposat casament amb Georgina Rodríguez.

Segons informa 'Vanitatis', Natacha Sofia és una espectacular portuguesa de 21 anys que ha assegurat a 'TV Guia' que ha tingut una trobada pujat de to amb el davanter del conjunt blanc. La jove s'ha guanyat un nom a la televisió portuguesa per participar en programes com 'TVI Love on top', el que equival a Espanya al programa de cites 'Dones i Homes i Viceversa'. Una acusació així no es llança a la lleugera, encara que la jove no ha tingut cap problema a comptar amb pèls i senyals com va ser la seva trobada.

Natacha Sofía, lo portuguesa que afirma haber tenido relaciones con Cristiano
Natacha Sofía, la portuguesa que afirma haver tingut relacions amb Cristiano | Cedida

 

«Vaig decidir enviar-li un missatge privat per Instagram. No amago que sempre va ser amb la intenció de tenir relacions amb ell. Em va sorprendre molt, no crec que sigui gai », confessa Natacha, i assegura que la infidelitat només es va reduir a una nit de sexe desenfrenat. Tot i l'afirmació, la jove no aporta cap prova que sustentes les seves paraules, tan sols afirma l'existència d'uns missatges creuats en xarxes socials.

Natacha Sofía, la portuguesa que afirma haber tenido relaciones con Cristiano
Natacha Sofía, la portuguesa que afirma haver tingut relacions amb Cristiano | Cedida

 

«Em va donar 300 euros per al taxi. Mai més vam parlar, em sento abandonada », afirma la jove, que està molesta amb l'actitud del futbolista. De moment, Cristiano Ronaldo s'ha limitat a seguir l'estratègia de sempre i ha guardat silenci. El lusità està acostumat que els rumors circulin, anant-se per on han vingut, però en tots aquests supòsits passos sexuals pots haver-se colat alguna cosa de veritat. De moment, espera l'arribada d'una nena al costat de Georgina.


Comentaris

envia el comentari