Natàlia de la sèrie Aquí no hay quien viva va deixar-ho tot i ara és una de les matemàtiques més brillants d'Espanya

Va sortir també a La que se avecina però va abandonar aviat la producció

Molts actors han anat passant al llarg de les temporada de la mítica sèrie Aquí no hay quien viva d'Antena 3, que després es va transformar en La que se avecina de Telecinco amb la majoria de protagonistes de l'elenc encara en ella. Al llarg dels anys ens han anat deixant com Emma Penella i Mariví Bilbao, les mítiques Concha i Marisa, però també hi ha altres personatges que han desaparegut d'ambdues sèries i no han sortit més en televisió com Sofia Nieto.  

Aquesta és la filla de Juan Cuesta a la ficció que interpretava el paper de jove sexy i que es va convertiren aprenenta de perruqueria primer i en cambrera després. Temps després de deixar la urbanització de Montepinar es va centrar en els estudis, segons informa Señoras que. Ara s'ha convertit en una de les matemàtiques més brillants d'Espanya.

Sorprenentment, la jove va deixar el seu paper com a actriu i es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Madrid amb un expedient impecable amb el qual es va guanyar un premi extraordinari. Actualment, està estudiant el doctorat i és professora ajudant a la Universitat Autònoma. La jove segons els docents és una de les millors ments del nostre país. Si no us ho creieu, ho podeu veure al vídeo.

Imagen del antes | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari