IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Natalia Estrada s'allunya de la televisió i dedica temps al seu ranxo de cavalls

La model va ser una icona i una de les reines de la televisió espanyola i italiana

Natalia Estrada en una visita a Lanzarote el 2003 | Cedida

Natalia Estrada va ser, sens dubte, una de les reines de la televisió espanyola i italiana. L'actriu i presentadora va néixer a Gijón el 1972 i amb tan sols 16 anys es va traslladar a la capital madrilenya per completar els seus estudis de dança clàssica i flamenc al Conservatori Reial. Dos anys després, va ser seleccionada per substituir Penélope Cruz en la presentació del programa musical 'La quinta marcha', emès entre 1990 i 1991 a Telecinco. A partir de llavors la seva vida va canviar: l'espai la va convertir en un dels rostres més populars del país fins que es va retirar el programa de la graella. No obstant això, Estrada va tornar a treballar a la cadena durant l'estiu de 1992 en el concurs 'Bellezas al agua'. Posteriorment, la model va substituir Arancha del Sol a 'Vivan los novios', al costat d'Andoni Ferreño. D'altra banda, la jove —que llavors tenia 20 anys—, va debutar al cinema actuant a 'Aquí, el que no corre... vuela'.

Després de casar-se amb Giorgio Mastrota, va començar l'etapa italiana de la seva vida. Es va instal·lar a Milà i va accedir a la televisió, on, com era d'esperar, va tenir un gran èxit semblant al que va aconseguir a Espanya. Va conduir programes com 'Discoring', destinat al públic juvenil, i a més es va tornar a atrevir amb el cinema, amb aparicions a la pel·lícula 'Il Ciclone'. Anys després, el 2002, va tornar a Espanya per presentar el concurs 'Armas de seducción' de Telemadrid i Canal Sur. A més, va participar en el concurs de monòlegs 'El Club de Flo' de la Sexta el 2006. Des de llavors no ha tornat a saber-se gaire cosa de la model, ja que, a banda de cansar-se d'aparèixer a televisió, va ser molt perseguida per mantenir una relació amb l'empresari Paolo Berlusconi, germà de Silvio Berlusconi.

Curiosament, la model no sent cap tipus de nostàlgia cap a les cadenes televisives i ara dedica la seva vida al seu espòs, Andrew Michianti, i la seva nova feina i a la vegada afició: el matrimoni posseeix un centre de formació i exhibició eqüestre, el Ranch Academy, on comparteixen deu cavalls. «Va ser una decisió pròpia. Van entrar a la meva vida fa deu anys com la meva passió i ara són el meu dia a dia. Per culpa dels 'espagueti western', el cowboy té una imatge d'home brut que sempre va escopint, però no es correspon amb la realitat. Tot el contrari, el vaquer és culte i elegant tant en la seva forma de ser i en la munta com a l'hora de vestir», explica Natalia. No obstant això, la seva gran passió pels cavalls va néixer amb un ensurt en sofrir un accident a llom d'uns rossins. «Va ensopegar, em va donar un cop a la cara, i vaig caure contra un recinte de fusta... La veritat és que vaig estar bastant fotuda, però després em van recompondre a l'hospital. I aquella experiència, en comptes d'allunyar-me d'aquest món, va fer que naixés una relació natural amb l'animal... des d'aquest moment, em vaig adonar que no em podia limitar a pujar a cavall i fer uns exercicis. Així va sorgir la màgia, vaig veure la pel·lícula a l'hospital amb l'escaiola. Va ser un senyal, el principi de tot el que m'està passant», recorda Estrada.

Natalia Estrada i la seva nova afició, muntar a cavall. | Cedida

Comentaris

envia el comentari