Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós

Natalia Figueroa sap que necessita sortir de casa per recuperar-se de la separació

Natalia Figueroa assumeix que marxar de casa era la millor opció

Natalia Figueroa és conscient que el seu fill ho ha passat malament durant aquest últim any. I tot després que, el juny del 2021, Manuel Martos i la seva dona decidissin separar-se.

Ho van voler així quan feia més de 15 anys que estaven junts. El matrimoni semblava que portava una vida ordenada i plena de felicitat, però de vegades allò que s'ensenya a les xarxes no mostra l'absoluta realitat d'una família.

En aquest cas, la separació va ser tot un xoc per als seguidors de la influencer i l'exjurat d'Operación Triunfo. Van deixar de pedra els seus amb aquesta separació inesperada. Encara que un any més tard, i després de pensar-s'ho molt, van decidir donar-se una segona oportunitat perquè l'amor tornés a les seves vides.

Natalia Figueroa és conscient que marxen de casa una altra vegada

Dit i fet, fa tot just tres mesos era la mateixa Amelia Bono la que comunicava que tornava amb el fill de Natalia Figueroa. I la notícia va ser tota una alegria per una família que s'havia quedat sense aire 12 mesos enrere.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono han viatjat fora d'Espanya. | EP
 

Els quatre fills del matrimoni van ser els primers a assabentar-se'n i que tornessin a estar junts va ser una de les alegries més grans per a Raphael i la seva dona, Natalia Figueroa.

Tots dos ho havien passat força malament pel seu fill i esperaven que la parella reconduís aquella ruptura i finalment així va ser. Així doncs, el matrimoni no ha parat de celebrar la seva reconciliació durant tot l'estiu.

Natalia Figueroa veu com la seva nora marxa a Londres amb tota la família

A més de viatjar a les destinacions fixes de vacances, com a l'illa d'Eivissa, no han deixat de banda diferents destinacions de la península Ibèrica. I aquests últims mesos se'ls ha vist per Cantàbria, Galícia, o degustant un dels plats més famosos del Mesón Cándido a Segòvia.

El cas és que Amelia, Manuel i els seus quatre fills formen una família molt viatgera. I en aquests últims dies s'han decantat per sortir de Madrid per visitar el Regne Unit.

En aquest cas, han decidit viatjar fins a Londres i gaudir d'uns dies de festa, com hem vist al compte d'Instagram d'Amelia Bono.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Natalia Figueroa i Raphael han vist com la seva nora viatja amb tota la seva família. | GTRES
 

La veritat és que el seu últim viatge no ha tingut tants contratemps com el que van patir fa un temps Nuria Roca i el seu marit. Amelia va lluir un barret i una jaqueta verda en diferents llocs al costat de la via del metro a la ciutat londinenca.

«Amb les mateixes ganes i il·lusió que ahir»

Diumenge passat la influencer deia això: «amb les mateixes ganes i il·lusió que ahir», en un dels seus posts. A més, Bono penjava diverses fotos i vídeos en un parc al costat d'un estany amb ànecs. I també d'una foto gastronòmica menjant hamburgueses i bevent cervesa amb el seu marit.

«Londres et queda genial» o «quina bonica parella, fa goig veure-us» van ser alguns dels comentaris que van rebre les publicacions de la nora de Natalia Figueroa.

Amelia Bono
A la filla de José Bono li encanta visitar llocs nous. | GTRES
 

Per si no n'hi hagués prou, també van fer una visita al London Eye, la gran sínia situada a la vora del riu Tàmesi. De fet, és la més alta d'Europa amb 135 metres d'alçada i l'atracció turística més visitada del Regne Unit (3,75 milions de visitants a l'any).

La veritat és que Amelia i la seva família van posar al costat d'aquesta sínia, si bé no sabem si finalment van pujar a l'atracció o es van quedar a terra. Veurem quin és el pròxim destí d'aquesta família tan viatgera, que gaudeix d'un estiu ple de viatges fins al final.