Primer pla de Raphael.

Natalia Figueroa ja sap si Raphael vol jubilar-se en 2023

A Raphael sembla que se li resisteixen els escenaris

Raphael i Natalia Figueroa són la parella més coneguda i consolidada dins el panorama nacional de la música. Es van casar el 1972 i el seu camí junts ha estat ple d'èxits i molta música, sobretot.

Raphael s'ha configurat com a un dels cantants espanyols més estimats i destacats encara viu: 60 anys de trajectòria musical que l'han portat a altres països, on també ha triomfat. Sembla que fos ahir quan podíem veure'n imatges perseguit per milers de seguidores i fans.

Aquest any 2022 ha estat decisiu per a Raphael, alhora que molt especial. Natalia Figueroa i ell han celebrat les bodes d'or. Fa 50 anys passaven per l'altar a la ciutat italiana de Venècia, un enllaç que va esdevenir l'esdeveniment de l'any.

També ha estat un any important per al seu fill, Manuel Martos, que s'ha donat una oportunitat amb la seva exparella, Amelia Bono. De fet, fa poc, vèiem com la filla de l'exministre de Defensa el felicitava a través de les xarxes socials.

Raphael encara té molt per aportar

Natalia Figueroa l'ha estat acompanyant sempre, en els moments més durs i en els més frívols. Malgrat tots els obstacles i l'edat de Raphael, aquest continua veient lluny la data en què es jubilaria. De fet, tot al contrari.

Imatge de Raphael posant amb la seva família.
La família de Raphael sempre li ha donat tot el seu suport. | GTRES

L'artista continua buscant un nou so i una manera de poder modernitzar-se. «No vull seguir sent aquell, he d'actualitzar-me. No vull quedar-me antic, jo no me n'aniré mai!», deia en un dels seus últims concerts. Raphael segueix a la recerca d'una nova versió de si mateix i no sembla que la seva retirada estigui propera. Raphael sap com mantenir el seu públic enganxat i les seves energies, afortunadament, no flaquegen.

Aquesta decisió de continuar dalt d'un escenari i enganxat al micròfon no ha estat presa a la lleugera, sinó amb molta precaució. Natalia Figueroa sap que el seu marit s'haurà d'actualitzar i formar una estratègia per poder arribar a més públic. «La meva dona, els meus fills i els meus nets sempre m'estan donant ànims perquè pugui continuar. El meu gran còmplice ha estat sempre la gent, el públic. Ells han estat i segueixen sent el motor que m'ha conduït a guanyar les batalles que se'm posaven per davant. El suport popular!», va dir.

El cantant sorprendrà aquest any amb el llançament d'un nou projecte musical amb el jove Pablo López. Raphael publicarà el seu nou àlbum anomenat Victoria, en què ha fet un gir al tipus de música al qual ens té acostumats.

Aquest any ha fet una gira a Sud-amèrica i als Estats Units amb un 'show' que a poca gent va deixar indiferent. A més, ha estat un any ple de premis, ja que a l'última gala dels Billboard llatins Raphael va rebre un trofeu per la seva llarga i aplaudida trajectòria.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp