Primer pla de Natalia Figueroa seria a la gala del premi Personatge de l'Any

Natalia Figueroa dona l'última hora sobre el veritable estat de salut de Raphael

Natalia Figueroa explica com està de debò el seu marit

Natalia Figueroa porta amb el seu marit més de mig segle, tota una vida junts en què han demostrat que la seva història d'amor era veritable. Fa uns dies coneixíem que l'artista, que acabava de començar la seva gira per Espanya, l'havia d'interrompre motius de salut. I ara ha estat la seva dona qui ha confirmat quin és el veritable estat de salut del popular cantant.

Va ser a principis d'agost quan Raphael, de 80 anys, anunciava per sorpresa la suspensió de dos dels seus concerts per un contratemps en la seva salut. Un problema que li va impedir trobar-se amb el públic als festivals de Cueva de Nerja i Roses, previstos per als dies 4 i 7 d'agost respectivament.

Raphael va anunciar la cancel·lació de diversos concerts per motius de salut

El mateix Raphael explicava a les xarxes socials el succeït: «Aquest matí he visitat el meu otorrino». «El diagnòstic ha conclòs en una inflamació de les vies respiratòries superiors causada pel refredat que he estat arrossegant des de l'última setmana», aclaria. 

El marit de Natalia Figueroa, va manifestar llavors el seu desig de recuperar-se com més aviat millor per tornar a complir amb els seus compromisos professionals. «Espero retrobar-me amb tots vosaltres a partir dels següents concerts que segueixen al 'tour'. Aprofito per agrair-vos les innombrables mostres de suport que he rebut aquests dies», afegia al seu missatge a Instagram.

Primer plànol de Raphael seriós
Raphael es va veure obligat a cancel·lar alguns concerts després de patir un sotrac en la seva salut | Redes sociales

Després d'uns dies en què l'artista ha centrat els seus esforços a recuperar-se, Raphael va tornar a pujar als escenaris d'Alacant, Castelló i Torrelavega, a Cantàbria. Ahir diumenge, la seva dona, Natalia Figueroa, confirmava que el cantant està «totalment recuperat».

La dona del cantant, que porta gran part de l'estiu amb els fills a Eivissa, explicava que el seu marit ja està recuperat. Una circumstància que li ha permès seguir amb la gira que tenia programada i que va haver d'interrompre per un revés a la seva salut. Figueroa responia als reporters que s'interessaven per l'estat del cantant: «Està totalment recuperat».

Després de passar per l'hospital, l'artista ja es troba molt millor, «Està estupendament», insistia la dona de l'artista. Unes declaracions que van tenir lloc a la sortida d'un restaurant del qual Natalia Figueroa sortia amb la seva filla Alejandra.

Raphael i Natalia Figueroa posant a la catifa del Festival de Cinema de Màlaga
Raphael i Natalia Figueroa són una de les parelles més estables del panorama social | Europa Press

Precisament, pocs dies després d'anunciar el seu problema de salut, Rapahel era vist a l'aeroport d'Eivissa amb bon aspecte. Amb ell havia viatjat a l'illa el seu fill gran, Jacobo Martos, que s'ocupava de les maletes. «Tot està molt bé, gràcies» s'ha limitat a dir el cantant, que no ha entrat a respondre més qüestions.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Natalia Figueroa ha explicat com es troba el cantant

El cantant i la seva família són assidus d'Eivissa, on tenen una residència d'estiu. Allà és on la dona de Raphael ha passat diverses setmanes en companyia dels seus. Després de la mort de la seva neboda Marta Chávarri, Natàlia s'ha refugiat a la seva família.

En tots aquests anys, la parella ha demostrat que és de les més sòlides del panorama artístic nacional. El cantant i la periodista van celebrar l'any passat els casaments d'or confirmant així que la seva història d'amor era veritable. Pare de tres fills i avi de vuit nets, Raphael reconeix que el triomf més gran de la seva vida és la seva relació amb Natalia Figueroa.