rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Natalia, l'estilista de 'LQSA' que va enamorar a Pablo Chiapella

L'actor va parlar ahir de la seva vida personal
Imatge de Natalia i Pablo Chiapella | Cedida

 

Pablo Chiapella, el conegut actor de la triomfal sèrie de Telecinco 'La que se avecina' que interpreta a Amador, va concedir una entrevista a la revista 'Diez Minutos' on es va sincerar sobre la seva vida personal. En ella, l'actor va parlar de la seva vida sentimental i més desconeguda per als seus fans. A l'hora de parlar sobre el tema, l'actor va explicar que la sèrie li ha aportat a la seva vida molt més del que la gent es pensa, ja que, Pablo va conèixer a la seva parella a la sèrie de Telecinco entre hores i hores de rodatge.

L'actor explica que gràcies a la sèrie va poder conèixer a la seva parella actual que es diu Natalia i treballa com a estilista a ‘La que se avecina’. A més, aquest any, segons Telecinco, han complert 15 anys de relació i fruit d'ella va néixer la seva filla Valentina a la qual segur que el seu pare la fa riure molt.

 

Pablo també ha explicat que li agradaria ser recordat per aportar diversió al panorama dramàtic i sobretot per estimar, com ningú, a la seva gent. A més, Chiapella ha reconegut que abans de ser actor va estudiar magisteri d'Educació Física i va treballar com a professor, una dada que ha sorprès a més d'un.

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris