Primer pla de la cantant Natalia Rodríguez

Natalia Rodríguez, d''OT' explica la seva traumàtica ruptura en plena boda

Natalia Rodríguez ha estat una de les convidades a l'esdeveniment de l'any

Natalia Rodríguez va viatjar a Mallorca per assistir al casament de l'any, el de la seva amiga Chenoa.

La cantant és una de les poques privilegiades que va anar a la finca Comasema, el recòndit lloc de la Serra de Tramuntana mallorquina on va celebrar-se l'esperat enllaç. Aïllat per terra, només s'hi pot accedir des d'un camí forestal privat de quatre quilòmetres. I això és el que Natalia va haver de recórrer fins a arribar a la centenària possessió ubicada a Orient, un petit i bucòlic poble mallorquí.

Natalia Rodríguez i Chenoa són amigues íntimes des que totes dues van participar en la primera edició d'Operación Triunfo. Durant aquests darrers mesos, les especulacions sobre qui estava convidat al casament de la mallorquina han estat constants. Natalia, no obstant això, ha estat confirmada des del primer dia i tenia ja comprats els bitllets d'avió des de feia mesos.

En canvi, altres rostres del concurs musical com a Rosa López, Manu Tenorio, Bustamante o Nuria Fergó, finalment no van ser convidats a l'esdeveniment de l'any. D'altra banda, la cerimònia va estar blindada i tots els assistents van haver de signar un cotracte de confidencialitat, ja que després apareixia a manera d'exlusiva a la revista ¡Hola!.

Diuen que d'un casament surt un altre casament, així que Natalia podria haver estat una de les que s'enamorés a les grans noces mallorquines de la seva amiga, si és que no ho està ja. I és que, fa poc es publicava que la gaditana podria estar sortint amb el model andalús Manuel Alves.

La dolorosa ruptura de Natalia Rodríguez

Natalia Rodríguez, als 38 anys, està vivint una segona joventut després de la dolorosa ruptura amorosa que va viure fa un temps i que encara recorda. Va sortir durant 13 anys amb Álex Pérez, un futbolista del qual es va separar a finals del 2020.

Ara ja ho té superat, fins i tot ha manifestat recentment que es vol tornar a enamorar. En el seu moment, però, ho va passar veritablement malament, després de tants anys al costat d'una persona.

Natalia ha explicat que va necessitar ajuda psicològica per fer front a la separació. «Vaig necessitar ajuda professional per assimilar tot el procés, però ara puc dir que estic tranquil·la, feliç i que tinc ganes d'enamorar-me i de viure», confessava.

Imatge selfie de Natalia Rodríguez, exconcursant d'Operación Triunfo
Natalia Rodríguez té por de l'amor | Instagram

D'aquesta manera passava pàgina a una etapa llarga de la seva vida i de la qual va haver d'aprendre a recompondre's. «Vaig sortir d'OT i ja vaig sortir amb xicot, o sigui que és la primera vegada que estic soltera i estic tranquil·la, feliç i el més important de tot m'estic coneixent a mi mateixa», explicava.

Natalia donava pistes dels motius de la ruptura: desgast, manca de passió, conformisme; «moltes parelles es tiren molts anys només per estar», va dir.

«Ho he passat molt, molt malament en l'amor. Però és passat, està tractat, no s'ha de tocar perquè està tractat i m'ha costat molt superar-ho», afirmava entre trista i esperançada pel futur.

Natalia Rodríguez i la seva nova il·lusió

Respecte a les seves parelles, es va especular molt al seu moment sobre si hi havia hagut alguna cosa entre Naím Thomas i ella. Mai van confirmar el seu suposat festeig, però sempre han fet gala d'una relació molt especial.

El que li va costar més superar Natalia de la seva ruptura amb Pérez, va ser aprendre a viure sola. «Em va costar moltíssim, sobretot quan convius amb una parella amb qui comparteixes rutines, hàbits, llit, mascota...», relatava.

Chenoa, la seva inseparable amiga, la va ajudar moltíssim durant aquesta etapa, per la qual cosa Natalia Rodríguez va acompanyar-la en el seu dia més especial

Tot i això, la gran incògnita era si assistiria l'enllaç sola i disposada a llançar-se pel ram de la seva amiga o, per contra, seria també la confirmació del seu nou romanç.

Natalia no ha confirmat romanç encara que sí que ha reconegut que «estic molt tranquil·la, molt feliç, se'm nota a la cara. Dir enamorada o dir relació em sembla molt precipitat. Sincerament, li tinc por a l'amor».