IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Natalia Sánchez, en família: la tendra foto que ha publicat després del naixement del seu fill

L'actriu ha pujat una bonica fotografia al costat dels seus dos fills

Natalia Sánchez amb la seva filla en un prat
Natalia Sánchez amb la seva filla | Instagram

Natalia Sánchez i Marc Clotet estan travessant un dels millors moments de la seva vida. En plena pandèmia, la feliç parella s'ha convertit en pares del seu segon fill en comú, Neo, qui sens dubte farà molta companyia a la seva germana Lia.

Neo naixia el passat 22 de maig a Sant Joan de Déu per alegria de familiars i amics de la parella. Natàlia, molt activa a les xarxes socials, no dubtava en compartir amb els seus seguidors una fotografia amb els seus dos fills. «Lia, aquest és Neo. He viscut pocs moments tan emocionants com aquest» explicava l'actriu.

L'actriu ha compartit el tendre moment amb els seus seguidors

«En arribar a casa de l'hospital, Marc va anar a recollir a Lia a casa dels seus 'avis'. Jo m'esperava al menjador de casa, impacient, com una nena la nit de Reis i en Neo dormia a l'habitació perquè jo pogués rebre a Lia. Només escoltar el pany de la porta, vaig començar a plorar ... Comencem bé!, vaig pensar. Estava tan nerviosa i emocionada alhora ... Era la primera vegada que m'havia separat d'ella 24 hores des que va néixer i, és clar, ella estava tan contenta, però jo pensava que m'hauria deixat d'estimar i m'odiaria per haver tingut un altre fill (si, així de melodramàtiques som algunes...)».

«Quan va travessar la porta de la sala i la vaig veure ... Déu meu ... QUE GRAN! Tot d'una era una nena enorme, altíssima, que bé podria estar arribant de la universitat! (Insisteixo, el melodrama és el meu). Quan em va veure, va venir corrent al meu pit. Em va mirar i, sense deixar anar el pit (clar), em va somriure com si res hagués passat ... Bé! Em segueix estimant! vaig pensar. I vaig tornar a plorar. Les dues rèiem. La meva nena ... tan gran i tan petita alhora ... », relatava l'actriu.

Fotografia de Natalia Sánchez amb els seus dos fills a casa seva, Lia i Neo
Fotografia pujada per Natalia Sánchez a les seves xarxes socials | Instagram

«Després de tenir el nostre moment li vaig dir que a l'habitació hi havia en Neo i que li havia portat una nina molt bonica (la idea era que l'arribada de Neo no fos l'única 'novetat' del dia, així que vam agafar la nina més cursi que vam trobar a la botiga de l'hospital. «Vols anar a l'habitació a conèixer-lo?» Ella va assentir emocionada. A l'entrar a l'habitació es va quedar de pedra. M'agafava fort la mà i no sabia molt bé a qui mirar, si a la nina o al Neo. Li vaig dir: tu agafa la nina, jo agafo al Neo i anem al sofà ¡corre! Va acceptar» explica emocionada. 

«Ja al sofà va tornar a posar la seva atenció cap al Neo. Es va acostar, li va tocar suaument els peus, el Neo es va moure, ella va treure la mà corrent i va riure nerviosa. Suposo que no esperava que aquest 'ninot' es mogués i estigués calentet ... Tots rèiem (una mica nerviosos). Després, i per iniciativa pròpia, va tornar a agafar-li suaument els peus, aquest cop per fer-los un petó. Jo vaig tornar a plorar. Ja som 4 ... Final », afegia.

Sens dubte, Lia ha viscut l'arribada del seu germà amb molt entusiasme, cosa que sens dubte ha emocionat molt als seus pares, que segueixen demostrant que la seva relació és més forta que mai.


Comentaris

envia el comentari