IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor un nen de vuit anys als Estats Units a causa d'una fasciïtis necrosant, el bacteri devorador

El menor va passar per 3 hospitals en només 5 dies

Imagen de Liam en el hospital
Imatge del noi hospitalitzat als Estats Units | Cedida

Drama als Estats Units. Un menor de només vuit anys ha perdut la vida a Portland, Orengon, a causa d'una estranya malaltia. El jove, malauradament, ha mort a causa d'una fasciïtis necrosant, una infecció bacteriana d'altíssima gravetat i que es coneix com el fenomen «menjacarn».

La malaltia, que es propaga a gran velocitat, destrueix molts dels teixits del cos. La pell, els músculs i els òrgans vitals, doncs, són alguns dels teixits que són atacats bruscament per aquesta malaltia. Així mateix, aquesta infecció bacteriana es converteix és mortal en el 30% dels casos.

Liam Flanagan, el jove de vuit anys víctima de la malaltia, va morir després de patir la infecció. El jove, a més, va veure com li havien d'amputar diverses parts del cos per frenar el desenvolupament del bacteri. El petit, finalment, va acabar perdent la vida a causa de la malaltia.

Efectes demolidors de la malaltia als Estats Units

El bacteri devorador o bacteri «menjacarn» acaba, anualment, amb un centenar d'habitants dels Estats Units. La xifra, d'altra banda, és encara més alarmant al veure que no hi ha recerques concloents i mètodes per pal·liar el bacteri. 

El calvari d'en Liam va ser evident. El jove va visitar fins a tres hospitals en cinc dies, a la recerca d'una cura que mai va arribar. El seu períple, de fet, va passar per l'Hospital Infantil St. Anthony, de Pendleton, va ser on li van diagnosticar la malaltia; l'Hospital Infantil Doernbecher, on li van practicar diverses amputacions; i l'Hospital Randallm, on va acabar morint. .

Liam, el pequeño que murió víctima de fascitis necrotizante
Liam, el petit que va perdre la vida | Cedida

«La meitat dreta del seu cos havia desaparegut», recorda consternada la seva mare, mentre relatava: «Seguien tallant i esperant. Tallant i esperant»

Finalment, després de confirmar-se la mort del jove, els pares del petit van optar donar veu a la malaltia. Així mateix, aquests van conscienciar a la ciutadania sobre l'existència d'aquesta explicant obertament el cas del seu fill. 


Comentaris

envia el comentari