URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Una nena italiana acaba a l'hospital després d'empassar-se un cuc que hi havia en una llauna de Coca-cola

La policia ja investiga com van poder succeir els fets

La niña bebió una lata de Coca-Cola con un gusano dentro.
Imatge de Coca-Cola, al centre de la polèmica a Itàlia | Cedida

Coca-Cola s'ha situat al centre de la polèmica a Itàlia. Una nena de 12 anys d'Andria, al nord d'Itàlia, ha hagut d'acudir ràpidament a l'hospital després d'ingerir el contingut d'una llauna de Coca-cola que contenia un cuc dins.

Tot sembla indicar que la menor va beure directament del recipient i, tot seguit, va notar que s'havia empassat alguna cosa sòlida. Hores més tard, els metges van corroborar que es tractava d'un insecte

Després que la nena comuniqués els fets als seus pares, aquests van acudir ràpidament a l'hospital de Bonomo. L'alarma va saltar instants després, quan el portaveu de l'hospital, Stefano Porziotta, va explicar: «D'acord amb el primer examen macroscòpic de cucs, no hi ha motius per preocupar-se».

D'altra banda, però, el mateix metge va explicar que «enviarem la mostra a l'Institut Zooprofilàctic de Foggia» per tal que «els experts realitzin una anàlisi en profunditat».

 

Com va poder succeir?

Els cossos policials italians i el departament de salut del país ja investiguen com el cuc va poder acabar dins una llauna de la beguda americana. A més, segons recull el mitjà esmentat anteriorment, s'està examinant la llauna en concret, per saber quines ven ser les causes del succés.

La nena, d'altra banda, es troba fora de perill i la seva salut és bona. «La noia no té vòmits, diarrea ni altres símptomes alarmants. Romandrà a l'hospital unes quantes hores més», va concloure Porziotta.

Un bebè ingressat pel cas Lactalis

La notícia va saltar fa unes setmanes quan, per a sorpresa de tothom, es va destapar un fenomen de contaminació en una de les plantes de producció de l'empresa francesa Lactalis.

La companyia, que s'encarrega de la fabricació de llet en pols infantil, es va veure obligada a retirar 550.000 productes dels supermercats espanyols després que un bebè del País Basc agafés la salmonel·losi en ingerir un producte d'aquesta firma.

Lactalis es la empresa que fabrica la leche que ha sido contaminada con la salmonela.
Lactalis és l'empresa que ha produït llet amb salmonel·la | Cedida

 

La retirada massiva del producte esmentat afectarà diverses marques de referència en alimentació infantil a l'estat espanyol. Entre aquestes, de fet, es troben diverses firmes reconegudes com Sanutri, Damira i Puleva Bebè.


Comentaris

envia el comentari