Nerea, d’‘OT 2017’, encén les xarxes apareixent nua a Instagram

La cantant catalana ha compartit a Instagram una imatge seva on surt sense roba

Nerea Rodríguez d''OT 2017'
Nerea Rodríguez d''OT 2017' ha encès les xarxes socials amb la seva darrera publicació a Instagram | CatalunyaDiari.cat

Operación Triunfo’ sempre ha mogut masses, però de les darreres edicions, la que més ho ha fet és la del passat 2017 i és que els concursants d’aquest any han tingut molt èxit. El ‘reality’ ha fet que joves com Aitana Ocaña, Amaia Romero, Ana Guerra o Alfred Garcia hagin aconseguit molta fama i tinguin milers de seguidors.

Nerea, incendia les xarxes amb només una foto

Tanmateix, altres participants d’‘OT 2017’ no són tan reconeguts, però han anat fent-se un lloc en el món de la música. Com és el cas de la catalana Nerea Rodríguez, que ha acaparat l’atenció de tothom amb la seva darrera publicació a Instagram, on té més de 300.000 seguidors, i ha encès totes les xarxes, ja que a la fotografia que ha compartit apareix completament nua.

Nerea, nascuda el 1999 a Gavà (Baix Llobregat), no s’ha fet tan famosa com part dels seus companys d’‘Operación Triunfo’, però sí que ha aconseguit emprendre un camí dins del món de la música sent actriu de musicals –protagonitzant ‘Aladdín’ a Barcelona– i de doblatges –protagonitzant la pel·lícula ‘UglyDolls’–.

Nerea Rodríguez d''OT 2017'
Nerea va participar a 'Operación Triunfo 2017' arribant fins a la gala 10 | Instagram (@nerearoficial)

 

Ara, però, Nerea és notícia per haver compartit una imatge seva tal com va vindre al món a Instagram: Totalment nua, asseguda en un llit, d’esquena i deixant entreveure només el contorn d’un dels pits. Una fotografia que ha publicat juntament amb un text curt, «La meva sòcia em fa fotos casuals», mencionant la periodista i escriptora Lorena Córcoles, qui li va fer la foto.

Tot i que no és el primer cop que la cantant catalana ha compartit imatges seves sensuals, sense cap mena de dubte Nerea Rodríguez ha tornat a escalfar les xarxes i els seus seguidors li han deixat més de 51.000 ‘m’agrada’ i centenars de comentaris on alaven la seva bellesa en aquesta darrera fotografia on apareix completament nua.

Nerea Rodríguez d''OT 2017'
Nerea Rodríguez és actriu de musicals i de doblatges de pel·lícules | Instagram (@nerearoficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi socia me hace fotos casuales @lorenacorcoles

Una publicación compartida de Nerea Rodríguez (@nerearoficial) el


Comentaris

envia el comentari