Imatge d'arxiu de la infanta Helena

La neta preferida del rei Joan Carles, Victòria Frederica, compleix 19 anys

La filla de la infanta Helena ha cobrat molt protagonisme en el darrer any

 

Des de l'operació del rei emèrit Joan Carles I,  la Casa Reial està darrerament molt en el punt de mira dels mitjans de comunicació. La visita de la infanta Cristina al seu pare junt amb els seus fills, sembla que ha tornat a despertar una curiositat nova dels mitjans de comunicació envers aquesta família.

Ara bé, hi ha personatges que no necessiten una data o un fet en concret per a ver cada vegada més visibles  davant el panorama de la premsa rosa. I un exemple d'això és Victòria Frederica.

La neta preferida del rei emèrit

La filla petita de la infanta Helena i Jaime de Marichalar, va celebrar el dilluns 9 de setembre el seu dinovè aniversari i, des del darrer any, la neta preferida del rei emèrit ha estat cada vegada més i més present en el panorama social del país. Amb una personalitat i estil propi, la nena que tothom coneix d'ençà que va néixer, s'ha convertit en el darrer any en una dona que sap el que vol, com ho vol i de qui ho vol.

Ningú pot negar que és la neta amb més actitud dels Borbó. Com al seu avi, li agraden els toros, el tenis, la vela a Mallorca i es mou entre la classe alta de Madrid. De fet, ja es va comentar que el rei emèrit va ser qui li va pagar la festa de la majoria d'edat a la seva neta.

Una relació amb el torer Gonzalo Caballero

D'altra banda, en aquest darrer any, Victòria Frederica  també ha estat en el punt de mira per la seva relació amb el torer Gonzalo Caballero i per haver desbancat, de forma dissimulada, però ferma, el protagonisme al seu germà, Froilà de Marichalar. Així doncs, amb ja 19 anys, Victòria Frederica deixa entreveure cada vegada més quina és la seva actitud, les seves preferències i el seu estil de vida. Ara només caldrà esperar per saber com evoluciona la cosina més gran de la Casa Reial.

També et poden interessar...

  • Victòria Federica, enxampada amb un nou amic especial
  • El rei emèrit Joan Carles li paga la festa dels 18 a Victòria Federica