Netejar el forn és més senzill amb llimona, bicarbonat de sodi i vinagre

Fent ús d'aquests elements, no cal recórrer a productes específics i cars
Cómo limpiar el horno de manera fácil y rápida.
Com netejar el forn de manera fàcil i ràpida | Rolloid.net

Quan cuidem la nostra llar sempre hi ha tasques més o menys divertides, però poques són tan horribles com netejar el forn. Desgraciadament, fer-ho és una tasca obligada tant per preservar el seu bon funcionament com per mantenir la qualitat dels àpats que cuinem.

 

 

Com informa 'Diario de Ibiza', tothom que s'hagi passat una bona estona rascant per treure aquell greix que s'ha quedat enganxat, coneixerà la molesta realitat d'aquesta tasca.

 

No obstant això, hi ha un senzill truc que pot aplicar-se amb fins a tres elements diferents: llimona, bicarbonat de sodi o vinagre; tots amb inestimables qualitats que ajuden a treure el greix. A banda, són barats i, a més, completament naturals. Aquí va l'explicació:

Els tres màgics elements

 

La llimona té tres propietats molt valuoses: té propietats que ajuden a treure el greix, és antisèptic i antibacterià. Gràcies a això, podem aconseguir netejar el forn no només de brutícia sinó també de microorganismes indesitjables. Per fer-ho n'hi ha prou amb un o dos talls de la fruita i esprémer.

 

Amb el suc posat en una cassola, només cal ficar-la al forn i encendre l'aparell. Cal deixar-ho a 250º durant 30 minuts. Després n'hi ha prou amb apagar-lo, treure la cassola i netejar superficialment el forn amb un drap.

 


 

Los beneficios que posee un limón para tu salud
La llimona serveix per netejar  | Cedida

 

El bicarbonat i el vinagre és millor usar-los de manera conjunta, ja que potencia molt la seva eficàcia. No obstant això, el forn es podria netejar perfectament només amb vinagre.

 

El vinagre s'ha fet servir des de sempre a la neteja de la llar i és molt útil en moltes situacions, sobretot, per eliminar la brutícia. A més, com la llimona també és antibacterià i arrasa amb els gèrmens.

 

 

Per aplicar-lo dins del forn n'hi ha prou amb utilitzar un polvoritzador i impregnar les parets de l'aparell. Després, com ja es va fer en el cas anterior, s'ha d'escalfar. Només calen uns 10 minuts a 100º o 120º i, al final, ara cal treure les restes que quedin a l'electrodomèstic amb un drap.

 

En aplicar-li bicarbonat, els dos compostos reaccionen i generen una escuma blanca amb propietats netejadores. Així, es van acabar les excuses per evitar netejar el forn. 

Para limpiar la lavadora se necesita vinagre blanco, lejía y agua
El vinagre també serveix per netejar altres coses, com la rentadora | cedida

 Comentaris

envia el comentari