rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Ángel Tous, concursant de 'Gran Hermano 2', és en l'actualitat un Guàrdia Civil

L'alacantí va protagonitzar la primera boda del programa de Telecinco
Imatge de la boda d'Ángel Tous i Sabina Mahi. | Telecinco

 

Ángel Tous va saltar a la fama quan va participar en la segona edició de 'Gran Hermano' l'any 2001. Al 'reality', l'alacantí va trobar l'amor al costat de Sabrina Mahi i l'abril de 2003 van decidir passar per l'altar, protagonitzant la primera boda del programa de Telecinco.

 

Amb el pas del temps es van convertir en pares d'un nen, però la relació poc a poc va anar empitjorant i, finalment, l'any 2010 van decidir separar-se. Ara, Ángel es troba allunyat de la vida pública i es dedica en cos i ànima a exercir com Guàrdia Civil.

 

 

El seu germà bessó és el conegut actor Alejandro Tous, i a través del seu compte en les xarxes Telecinco s'han pogut conèixer més detalls sobre la vida de qui va ser concursant de 'Gran Hermano'.

Ángel no va voler seguir al focus mediàtic

Temps després de divorciar-se, Sabrina va visitar el plató de 'Sálvame' per explicar els detalls de la seva ruptura, encara que no van arribar a quedar del tot clars: «Em vaig adonar que anàvem per camins molt diferents».

 

Per l'altra banda, Ángel va voler mantenir-se fora del focus mediàtic i no ha tornat a sortir en cap programa de televisió, al contrari que el seu germà bessó Alejandro, qui cada vegada està adquirint més fama com a actor. De fet, qui va ser un dels protagonistes de 'Yo soy Bea' s'ha convertit en tota una sensació a Instagram, on compta amb més de 20.000 seguidors.
 

Condecorat per la Guàrdia Civil

És precisament gràcies a l'activitat de l'actor a Instagram que s'ha pogut saber com va la vida de l'exconcursant de 'Gran Hermano'. Actualment, Ángel és un Guàrdia Civil destacat pels seus mèrits, havent rebut una medalla honorífica per complir responsablement amb les seves obligacions.

 

 

 

La relació entre els dos germans bessons és molt estreta com es pot veure a les múltiples publicacions de l'actor on apareixen els junts. «Un dia vam ser un i siguem on siguem sempre ho serem», escriu Alejandro en una de les fotografies.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris