IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ángela Portero critica Andreíta pel seu comunicat als mitjans perquè la deixin tranquil·la

La jove els ha avisat que es prendran mesures legals si no compleixen el comunicat

Belén Esteban junto a su hija Andreíta
Belén Esteban junt amb la seva filla Andreíta | Cedida

Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban, va marxar fora a estudiar per allunyar-se de l'entorn mediàtic que tant aclapara la seva mare i poder mantenir una vida més anònima. A diferència de la seva mare, volia allunyar-se de les càmeres i de la pressió que aquestes suposen quan ets el centre d'atenció. Així ho va explicar de forma clara i contundent en un comunicat que va enviar a tots els mitjans de comunicació.

Les conseqüències d'incomplir la voluntat d'Andreíta

Les declaracions de la jove no val passar per alt, sobretot a les xarxes socials. Entre les persones que més han parlat de la qüestió s'hi troba Ángela Portero, una de les majors enemigues de Belén. El que està en joc és el dret a l'honor, a la intimitat i a la imatge de la jove, qui vol viure amb normalitat. En cas que no la deixessin tranquil·la, Andrea ja els va avisar que es prendrien mesures legals.

Les dures paraules de l'enemiga

«Sentiria més empatia per ella si en el mateix comunicat hagués manifestat la seva repulsa a les intromissions a la intimitat realitzades per la seva pròpia mare contra la seva intimitat, la de la família del seu pare i la meva pròpia, per no parlar de la resta de damnificats», així de concisa i contundent va estar Ángela Portero a través de Twitter, fent referència a la situació de la filla de la seva gran enemistat.

 

Fa temps que es porten malament


La problemàtica no és d'ara, ja que ve d'ençà que van coincidir les dues televisives al programa 'Gran Hermano VIP'. Durant el seu pas per la casa de Guadalix van tenir diversos confrontaments. Belén va criticar les coses «no molt saludables» que havia fet Portero anys enrere i, per això, va denunciar a la 'princesa del poble'. Tanmateix, no s'ha resolt el cas i ara la periodista ha aprofitat l'ocasió per carregar contra ella amb el tuit mencionat en relació al comunicat.

Ángela Portero.
Ángela Portero va denunciar Belén Esteban. | Telecinco

Comentaris

envia el comentari