URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Nicolás Coronado es declara antitaurí: «Jo estic amb els animals»

L'actor, net del torero Luis Miguel Dominguín, afirma que la tauromàquia desapareixerà amb el temps
Nicolás Coronado | Instagram

 

Nicolás Coronado acaba de presentar la seva última pel·lícula 'Pasaje al amanecer', i precisament en un dels actes de presentació l'actor ha fet unes declaracions sorprenents. A raó de les crítiques cap a Fran Rivera durant aquesta Setmana Santa, que ha tornat a posar en boca de tots el debat entre taurins i antitaurins, el fill de José Coronado s'ha declarat antitaurí: «Crec que la festa dels toros desapareixerà amb el temps», ha sentenciat el net del torero Luis Miguel Dominguín, segons recull 'El Economista'.

Com era d'esperar, aquesta afirmació ha generat bastanta polèmica: hi ha qui titlla de poc prudents les seves declaracions, sent besnet de Dominguín, mentre que altres aplaudeixen, ja no només la seva opinió, sinó precisament el gest d'expressar-la públicament deixant de costat la seva condició de besnet de torero. «No em sembla bé que la gent es diverteixi veient sofrir els animals», va continuar explicant. «Jo estic amb els animals», afirmava fermament el nebot de Miguel Bosé, qui sempre s'ha intentat mantenir al marge de la polèmica. Al contrari que Nicolás, la postura de Bosé sempre ha estat bastant respectuosa amb la tauromàquia tot i que el cantant ha confessat no ser-ne gaire aficionat.

El fill de José Coronado i Paola Doninguín també ha confessat que recentment ha trencat la seva relació amb la model Ainara Aristegui i que està aprenent a viure sol. Pel que fa a l'estat de salut del seu pare que va patir un infart, el jove ha explicat que es troba en observació però que evoluciona molt bé.