ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Nicolás Maduro promet que Veneçuela reconeixerà la Catalunya independent

Lluís Bartra va coincidir amb ell en l'estrena del documental 'Maduro: Lealtad Indiscutible'
Nicolás Maduro amb l'estelada al costat de la seva dona i Lluís Bartra | Cedida

 

El català Lluís Bartra va estar amb Nicolás Maduro i, segons 'Nació Digital', aquest va assegurar-li que, si Catalunya fos independent, comptaria amb el reconeixement de Veneçuela. Segons Bartra, que es va veure amb el president, les seves paraules van ser: «Estigueu segurs que reconeixerem Catalunya des del segon zero». Bartra va coincidir amb ell a l'estrena del documental biogràfic 'Maduro: Lealtad Indiscutible' a la Cinemateca Nacional.

Bartra assegura que el president de la república bolivariana «coneix el procés» i explica que Maduro es va fer una fotografia amb l'estelada, que ell mateix havia desplegat. A la foto també hi apareix Bartra al costat de la dona de Maduro, Cilia Flores. Bartra afirma que «una de les herències del comandante Chávez al seu poble és el respecte als drets fonamentals dels pobles» i que Veneçuela i Catalunya tenen en comú que estan patint «els atacs d'una guerra mediàtica contra l'independentisme».