IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nike canvia els vestits de les seves tenistes a Wimbledon

Les tenistes creien que el vestit no era adequat per a disputar el torneig

Les tenistes han mostrat el seu desacord en lluir els vestits de Nike. Foto: Reuters

Sovint, els esportistes actuen com models de passarel·la. I és que, les marques esportives aprofiten els compromisos esportius per donar a conèixer els seus nous models de cada temporada. Tot i així, en aquest cas, les esportistes no van estar gaire d'acord amb la nova col·lecció que havien de lluir.

Segons recull RT, Nike hauria rebut diverses queixes de les tenistes en considerar que els vestits que havien de dur durant el Wimbledon no eren adequats. Les esportistes expliquen al Daily Mail que mentre juguen se'ls aixeca el vestit i es veu «massa carn» i que, en haver-se'l de col·locar correctament, perden la concentració.

Segons les tenistes, el vestit mostra massa carn. Foto: Andy Hooper

El model del qual es queixen les tenistes és el Nike Premier Slam, que a les botigues té un preu del voltant de 90 euros. De fet, algunes d'elles com Katie Boulter o Lucie Hradecka han optat per posar-se un pantaló esportiu sota. Per aquest motiu, Nike ha fet arribar un missatge a les tenistes comentant-los el següent: «Hem de fer un petit canvi en els seus vestits per les regles de Wimbledon. Els preguem que els portin a la casa Wimbledon de Nike».

Les tenistes expliquen que, en haver-se de recol·locar el vestit, no poden concentrar-se. Foto: Andy Hooper

 

Nike ha canviat els vestits. Foto: Cedida


Comentaris

envia el comentari