La famosa catalana que ha carregat contra el rei Felip

La membre d''OT' s'ha declarat antimonàrquica a Twitter

Nina durant una presentació
Nina, la membre del jurat d''OT' | GTRES

Anit, el rei Felip VI va emetre un missatge a televisió dirigit a tots els espanyols en el qual, fonamentalment, donava ànims als ciutadans envers la crisi del coronavirus. No obstant això, abans que aparegués en la pantalla petita ja existia una enorme controvèrsia. I és que per a alguns no sols no servia de res sinó que estava de més quan aquests dies s'ha sabut que el seu pare, Joan Carles I, havia aconseguit 100 milions d'euros que eren un 'regal' de l'Aràbia Saudita.

Precisament per aquest escàndol, a través de les xarxes socials, es va impulsar una iniciativa que establia que ahir a les 21 hores, a l'hora que tindria lloc el missatge del monarca, se sortís a terrasses, finestres i balcons per a realitzar una casserolada. Amb aquesta es pretenia demanar que el rei emèrit donés els citats 100 milions a la sanitat pública. I precisament entre els qui van decidir donar suport a la iniciativa es troba la cantant Nina, actual membre del jurat d''OT'.

En concret, Nina va utilitzar el seu perfil de Twitter per a llançar un missatge alt i clar sobre què opina de la Corona: L'única cosa que vull escoltar avui de @CasaReal és que dóna íntegrament els milions d'euros d'aquest compte a Suïssa a les persones als qui els espera un futur, incert no, el següent. Me'n vaig per la casserola.

Reaccions molt polaritzades

Aquest comentari de Nina ha fet que moltes persones li donin 'm'agrada' i la secundin amb paraules com ara «Molt bé», «T'aplaudeixo fins amb les orelles» o «Això necessitem, que els que teniu una mica de veu i vot ho digueu ben alt! Així es parla». No obstant això, també ha comptat amb veus crítiques que li han deixat missatges com ara «Estic esperant casserolada per Pujol i el 3%», «Posa-te-la al cap... Serà el més valuós que tinguis en ella» o «Digues-ho a Xistorra, que retorni el gastat en les pseudoambaixades, TV3 i altres quiosquets».


Comentaris

envia el comentari