Ningú de la família ens estimàvem l'Antonio David

Amador Mohedano ha donat la cara després de les paraules de Rocío Carrasco a la seva docusèrie, on afirma que demandarà el seu tiet

Després que s'emetés l'episodi 7 de 'Contar la verdad para seguir viva', on Rocío Jurado afirmava que demandaria el seu tiet Amador Mohedano per diverses raons, la resposta del germà de Rocío Jurado no s'ha fet esperar. Carrasco es va referir al seu oncle amb aquestes paraules: «Per desgràcia és família meva i de moment no em pronunciaré públicament sobre ell. Primer ho faré per la via judicial i després ja ho faré públicament. Ja ho faré», advertia.

La reacció d'Amador ha arribat de seguida i el germà de 'la més gran' ha entrat en directe a 'Sálvame'. El reporter José Antonio León l'ha esperat a la porta de la seva finca a Chipiona (Cadis) per intentar que parlés, i Amador s'ha mostrat molt receptiu des del primer moment. Ha parlat amb molta seguretat sobre les amenaces de la seva neboda: «No tinc cap por a la demanda de la meva neboda. Hi té tot el dret. Aviam què denuncia i com reacciono jo després. Jo sí que dic la veritat i la meva família ho sap».

«Mai m'he assabentat de res»

D'altra banda, Amador ha sorprès tothom en afirmar que no sabia res sobre els suposats maltractes d'Antonio David a Rocío: «Mai m'he assabentat de res. Us juro que no sabia que l'Antonio David maltractava la Rocío; ni el meu entorn més proper, ni les meves germanes... Si ho arribo a saber, la vaig a buscar i me l'emporto», assegura Amador.

El germà de Rocío Jurado lamenta que Rocío Carrasco no es parli amb la família i aparta Antonio David del problema: «Jo he estat en guerra amb ell durant 25 anys... Ara fa un parell d'anys que ens tornem a saludar. Ella fa anys que no ens parla. A què ve que és per l'amistat que tenim amb l'Antonio David? No és cert que no ens parla perquè l'Antonio David és amic nostre», explica. Llavors María Patiño li ha preguntat de nou per Antonio David, i ell ha sentenciat: «Ningú de la família ens estimàvem l'Antonio David. I tampoc teníem cap apreci pel Fidel. És contundent o no? Avui en dia, jo el Fidel no el vull veure ni en pintura. Fa molt de temps que ho dic».

«Ara que he vist tot el que està documentat, em quedo mort»

Mohedano, després de veure la docusèrie, ha comentat el següent: «Ara que he vist tot el que està documentat, em quedo mort, em quedo gelat, igual que tot Espanya. Us prometo que no sabíem res. Com és que no va demanar ajuda a la família?». Malgrat tot, creu que la història de Rocío Carrasco ha vist la llum per la ràbia que té al pare dels seus fills: «Soc el primer ajudo qui ho necessiti, però noto que tot aquest enrenou té una malvolença molt gran contra Antonio David», comenta. Finalment, adverteix que ell també sap el que ha de fer quan la docusèrie s'acabi d'emetre: «M'esperaré a que s'acabi tot això, la docusèrie. Estic apuntant coses per a fer-me un guió, perquè si he de parlar, parlaré. I si he de documentar alguna dada, la documentaré». I acaba dient que «a Telecinco tenen canonitzada la Rocío Carrasco».


Comentaris

envia el comentari