Niurka Marcos i Miriam Saavedra, original i còpia

Les frases que caracteritzen la concursant de 'GH VIP 6' són d'una actriu llatinoamericana

Miriam Saavedra en un directo de 'GH VIP 6'
Descoberta la gran farsa de Miriam Saavedra a 'GH VIP 6' | Telecinco

L'actual edició de 'GH VIP 6' continua donant titulars. I, sens dubte, gran part de l'èxit és gràcies a Miriam Saavedra, l'actriu peruana que, des que va entrar a la casa, és protagonista de gairebé totes les baralles i discussions. Si bé l'exparella de Carlos Lozano presumeix que les seves frases són originals i autèntiques, val a dir que moltes les ha plagiat d'una actriu cubana famosa, Niurka Marcos

El paperot de Miriam a 'GH VIP' 

Des que Saavedra va entrar a la casa ho ha fet anar tot en renou. S'ha discutit amb gairebé tots els concursants de la casa, tot i que la seva pitjor enemiga és clarament Mónica Hoyos, l'exdona de l'exparella de Miriam, Carlos Lozano. Els únics que han estat amb elles en tot moment han estat Verdeliss i 'El Koala'.

Un dels motius pels quals Miriam podria guanyar el 'reality' de Telecinco és gràcies als seus gestos, reaccions i expressions que s'han anat fent virals a les xarxes socials. Fa unes setmanes, llegíem que es tornava a salvar.

Recentment, però, s'ha descobert que Miriam podria estar fent el paperot a 'GH VIP'. S'ha qüestionat l'originalitat de les frases que fa servir la «Princesa Inca», tal com es refereix a ella mateixa, perquè resulta que les diu Niurka Marcos, l'actriu d'una telenovel·la molt coneguda a Llatinoamèrica.

Com dues gotes d'aigua

Diversos moments televisius de la peruana podrien formar part d'un guió molt fàcil de seguir per una actriu com ella. «Ull de boja no s'equivoca» o «Hashtag, se t'ha acabat el show!», han estat algunes de les frases més famoses de la jove a 'GH VIP 6'. I la prova n'és aquest tuit: un vídeo en què veiem l'original i la còpia. La veritat és que les dues dives, Miriam i Niurka, s'assemblen molt, tant en l'estil com en la manera de comunicar-se.


Comentaris

envia el comentari