ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez, candidat a la investidura

Niurka Marcos i Miriam Saavedra, original i còpia

Les frases que caracteritzen la concursant de 'GH VIP 6' són d'una actriu llatinoamericana
Descoberta la gran farsa de Miriam Saavedra a 'GH VIP 6' | Telecinco

 

L'actual edició de 'GH VIP 6' continua donant titulars. I, sens dubte, gran part de l'èxit és gràcies a Miriam Saavedra, l'actriu peruana que, des que va entrar a la casa, és protagonista de gairebé totes les baralles i discussions. Si bé l'exparella de Carlos Lozano presumeix que les seves frases són originals i autèntiques, val a dir que moltes les ha plagiat d'una actriu cubana famosa, Niurka Marcos

 

El paperot de Miriam a 'GH VIP' 

Des que Saavedra va entrar a la casa ho ha fet anar tot en renou. S'ha discutit amb gairebé tots els concursants de la casa, tot i que la seva pitjor enemiga és clarament Mónica Hoyos, l'exdona de l'exparella de Miriam, Carlos Lozano. Els únics que han estat amb elles en tot moment han estat Verdeliss i 'El Koala'.

 

Un dels motius pels quals Miriam podria guanyar el 'reality' de Telecinco és gràcies als seus gestos, reaccions i expressions que s'han anat fent virals a les xarxes socials. Fa unes setmanes, llegíem que es tornava a salvar.

 

Recentment, però, s'ha descobert que Miriam podria estar fent el paperot a 'GH VIP'. S'ha qüestionat l'originalitat de les frases que fa servir la «Princesa Inca», tal com es refereix a ella mateixa, perquè resulta que les diu Niurka Marcos, l'actriu d'una telenovel·la molt coneguda a Llatinoamèrica.

 

Com dues gotes d'aigua

Diversos moments televisius de la peruana podrien formar part d'un guió molt fàcil de seguir per una actriu com ella. «Ull de boja no s'equivoca» o «Hashtag, se t'ha acabat el show!», han estat algunes de les frases més famoses de la jove a 'GH VIP 6'. I la prova n'és aquest tuit: un vídeo en què veiem l'original i la còpia. La veritat és que les dues dives, Miriam i Niurka, s'assemblen molt, tant en l'estil com en la manera de comunicar-se.