IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

No poder veure les seves netes, la pitjor tragèdia de la reina Sofia

Segons Peñafiel, el caràcter de Letizia ha pogut amb la voluntat de Felip

La reina Letizia durante los Premios Princesa de Asturias
La reina Letizia durant els Premis Princesa d'Astúries | Gtres

 

Hi ha coses que una família tan important com la Família Reial vol tapar al gran públic a qualsevol preu, però en alguns casos resulta impossible. La tensa relació entre Letizia i la seva sogra és de sobres coneguda, tot i que les mateixes protagonistes s'entesten a aparentar normalitat. Hi ha coses que l'actual reina no suporta de l'emèrita, picabaralles del passat, i per això ha privat a les seves filles Sofia i Elionor de veure la seva àvia segons assegura Jaime Peñafiel a la seva columna d' 'El Mundo'. Una decisió contundent que no està agradant a ningú.

Elionor i Sofia, en mig de la tempesta

«Les nétes dels emèrits no acaben d'entendre per què no poden veure els seus avis. Segons em va informar la mare d'una de les companyes de col·legi de les nenes i boníssima amiga meva, la seva filla li havia explicat que Elionor es queixava que la seva mare no la deixava veure a la seva àvia Sofia i que el pare no podia fer res perquè era ella qui manava», ha confirmat Peñafiel.

El periodista, sempre relacionat amb la noblesa espanyola, assegura que Letizia posseeix un «caràcter endimoniat amb tothom, començant pel seu marit». D'altra banda, assegura que la mare de Felip VI es va posar a plorar en confessar les seves penes amb aquestes paraules: «No sé ni com estan. No les veig mai. No em deixen veure-les. Jo que visc al costat no puc anar a casa seva. I, malgrat tot, la mare de Letizia sempre hi és».

Felip, un home sense voluntat amb Letizia

El que més troba a faltar Sofia són els viatges que feia en la seva etapa com a reina, «sobretot aquells de cooperació que feia al seu paper de Reina i que ara realitza Letícia». La que va ser considerada com «plebea» ha acabat conquerint, segons Peñafiel, la voluntat de Felip VI. «Per Felip sempre he sentit simpatia. No en va el vaig veure néixer i he seguit molt de prop la seva vida. Penso que és un home bo però sense voluntat amb Letizia. Ella li va guanyar la partida aquell dia de la presentació al Palau del Pardo quan li va dir 'Déjame acabar!' », assegura.


Comentaris

envia el comentari