IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«No vull marxar», l'emotiva carta d'una jove de 27 anys, víctima del càncer

Holly Butcher, que va morir el passat 3 de gener, patia càncer d'ossos

Holly Butcher en una imagen de su perfil de Facebook
Fotografia de la jove Holly Butcher, víctima del càncer | Facebook / Holly Butcher

Holly Butcher, una jove de 27 anys, ha vist com se li apagava la flama de la seva vida molt abans d'hora. El sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer que afecta els ossos, ha estat el causant que, el passat 3 de gener, aquesta australiana deixés de somriure. Abans d'això, però, va escriure una carta que ha fet la volta al món. El seu contingut n'és el gran responsable.

  

«Els dies passen i esperem que continuïn arribant, fins que succeeix l'inesperat. Ara tinc 27 anys i no vull marxar. Estimo la meva vida». Aquestes dures paraules s'inclouen en el missatge que Holly va deixar als seus pares. Aquests han volgut compartir-lo amb la resta de la societat, ja que aquesta noia de 27 anys, com tots els altres, confiava gaudir d'una vida llarga. Com que no va ser així, es va adonar de molts errors.

«La vida no està destinada a viure-la a través d'una pantalla»

El context social en el qual vivim actualment, amb l'auge de la telefonia i de les noves tecnologies, fa que molts prioritzin a enregistrar tota la informació possible, en lloc de gaudir de cada moment. Això és precisament el què la Holly ha lamentat, doncs «s'ha de gaudir i viure el moment, no capturar-los a través de la pantalla del telèfon. La vida no està destinada a viure-la a través d'una pantalla».
 

De la mateixa manera, la jove australiana va recordar la importància d'aprofitar cada moment amb els éssers estimats, ja que ningú sap quina és l'última vegada que els podrà veure. «Això és el que passa amb la vida: és fràgil, preciosa, impredictible i cada dia és un regal, no un dret donat. No es tracta d'obtenir la foto perfecta, gaudeix del moment amb la gent», incloïa.
 

Finalment, va enviar un missatge per a tots aquells que patien «l'estrès sense sentit de la vida». Holly els recomanava que «deixeu que tot això marxi. És tan insignificant quan es mira la vida com un tot», fent referència al fet que cada moment patit acaba en res quan es compara amb la immensitat d'oportunitats que es presenten durant tota la vida.
 


Comentaris

envia el comentari