Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall

Noah, la filla d'Anne Igartiburu, emocionada en confirmar la notícia de la seva mare

Anne Igartiburu se centra encara més en la seva carrera

Anne Igartiburu segueix creixent personalment i professionalment. A principis de mes, la presentadora es quedava en xoc després de la cancel·lació del seu programa Corazón a TVE. Tot i això, malgrat aquest imprevist, ha sabut renovar-se.

Els seguidors del programa no van comprendre per què la cadena pública va prendre aquesta decisió, ja que els donava bones dades d'audiència, però amb la cancel·lació per a la nova temporada, també prescindien dels serveis d'Igartiburu per a l'edició diària. Tot i això, Anne Igartiburu seguirà lligada a la cadena amb la presentació de l'espai els caps de setmana. Pel que cal esperar que accepti més feines fora de la televisió pública, com ja va fer amb 10 momentos, el programa de Telemadrid que ha començat a presentar aquest any en què parla amb gent tan interessant com Rosa López, Carmen Lomana o Bibiana Fernández.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Noah és un dels suports més grans de la seva mare, Anne Igartiburu | GTRES

Pocs dies després, es va conèixer la notícia del programa en què participaria la també actriu. Ni més ni menys que en la nova edició de Tu cara me suena. Així doncs, Igartiburu ha decidit apostar per Antena 3, donant l'esquena a la cadena on ha presentat les campanades des de l'any 2005.

El nou projecte professional d'Anne Igartiburu que ha esdevingut tendència

La presentadora sempre està a l'última i s'assabenta de totes les tendències del moment i, si pot, s'hi apunta. És això el que ha passat amb el seu nou projecte professional i pel que està tan contenta. Amb ell rep el suport de persones tan importants com la seva filla Noah.

Es tracta ni més ni menys que d'un nou podcast al panorama nacional anomenat Mi latido de más, on fa xerrades i entrevistes amb grans professionals del benestar emocional i de l'autoconeixement.

Va començar fa més de dos anys a través de youtube amb petites entrevistes. Amb el temps, el vídeo la convertit en un format de podcast que ha pujat a altres plataformes com Spotify o Amazon music.

Al llarg d'aquests mesos, hi han passat persones cèlebres que han parlat de la seva vida en una entrevista molt amena amb Igartiburu. Entre ells hi ha Ángel Martín, que va parlar del seu llibre Por si las voces vuelven, Xuso Jones, que va explicar diverses dificultats per les que ha passat o la cantant Rozalen, que va parlar sobre el pas de la vida.

El futur d'Anne Igartiburu a Atresmedia

No és la primera vegada que Anne Igartiburu apareix a Antena 3, ja ho va fer l'any passat a la segona temporada de Mask Singer: adivina quién canta mentre es ficava al paper de la 'monstruita'.

Es va anunciar el retorn de l'amiga d'Ana Obregón a la cadena durant la presentació del Festval Vitòria. Allà, Carmen Ferreiro, directora d'entreteniment del grup, va confessar que els havia costat convèncer-la. Tot i això, Anne tenia ganes de participar en aquest nou repte. Per això, comptarà amb un coach vocal que l'ajudarà a preparar cadascuna de les seves actuacions. A més, la seva faceta com a actriu també li servirà per interpretar el paper del cantant que representarà.

L'any passat, Tu cara me suena va començar a emetre els programes el 5 de novembre, però encara es desconeix la data d'estrena d'aquesta nova temporada. Tot i això, sí que es coneixen els que seran els nous companys d'Anne Igartiburu: Josie, Susi Caramelo, Alfred García, Merxe, Andrea Guasch, Miriam Rodríguez, Agustín Jiménez i Jadel. Es preveu que aquesta desena temporada comenci aviat les gravacions per així poder començar a emetre entre novembre i desembre.