Muntatge amb fotos de Noelia Diego i Juanma Castaño.

Noelia, l'ex de Juanma Castaño, es trenca en confirmar-se els rumors

L'exdona de Juanma, Noelia Diego, més preocupada que mai

Molta gent no sap qui és Noelia Diego, però tothom coneix el pas del seu ex Juanma CastañoMasterchef Celebrity, ja que va marcar la seva trajectòria professional.

 

Durant la seva participació, vam poder conèixer més sobre la seva vida, sobretot pel que fa a relacions sentimentals.

Va ser en aquest programa, on va compartir fogons amb l'actriu Verónica Forqué i que vam poder conèixer a la seva nòvia. I no era altra que la també periodista Helena Condis.

La relació pràcticament acabava de començar, ja que Helena i la mare de Juanma Castaño encara no es coneixien. Va ser a la final del programa de cuina que es van poder veure per primera vegada i intercanviar paraules. Va ser un moment molt bonic que van poder veure els milers d'espectadors que van seguir el duel final entre Juanma Castaño i Miki Nadal.

Juanma Castaño i la seva mare a Masterchef
Noelia Diego va veure a la seva exsogra a Masterchef. | RTVE

Un altre dels moments que ens va donar el concurs de televisió va ser la promesa de casament de Juanma Castaño a la seva nòvia. Li va dir que si guanyava Masterchef Celebrity es casaria amb ella.

Tot i que encara no ha passat res, les últimes declaracions de Castaño donen una pista sobre la possible boda.

El casament que preocupa a Noelia Diego

Helena no és la primera dona a la vida de Juanma Castaño, de fet, va estar casat anteriorment amb la interiorista Noelia Diego. Amb ella va tenir dos fills, els quals ja són adolescents: Pablo i Daniel. Sembla que ara té ganes de casar-se una altra vegada.

Juanma Castaño i la seva exparella
Juanma Castaño i Noelia Diego van ser parella. | Cedida

Ja han passat uns quants mesos des de la final on va guanyar juntament amb el seu amic, Miki Nadal. És lògic pensar que ha tingut prou temps de fer realitat aquesta promesa i és normal que li hagin preguntat sobre això.

Les paraules de Juanma Castaño deixa sorprès a tothom. «I si ja ho he fet?», «Heu estat a totes les esglésies, tots aquests dissabtes?».

Serà que Castaño ha donat el 'sí, vull' en privat? Imaginem que a la seva exdona no li haurà fet gaire gràcia assabentar-se així del casament del seu ex.

Imatge de Juanma Castaño amb la seva parella Helena Condis
Juanma Castaño i Helena Condis són parella. | GTRES

Després de tot, segueixen units pels fills i ha de ser difícil entendre de sobte un matrimoni com aquest. Més encara quan tota la relació ha sigut molt secreta i privada.

Juanma Castaño sempre ha sigut reservat amb la seva vida privada. De fet, la notícia que estaven junts es va donar a conèixer sense voler en un directe amb Ibai Llanos a Twitch.

Mentre ensenyava el mòbil, es va veure perfectament que tenia una foto de la catalana com a fons de pantalla, cosa que va confirmar la relació.

Sembla que Noelia estava al corrent de la situació sentimental del seu exmarit. Segurament ja ho sabia des del primer moment pel mateix locutor de ràdio.

Nous projectes a la televisió per a Juanma Castaño

Movistar+ s'inspira en Masterchefi reuneix al seu programa Cinco tenedores a Juanma i Miki. La parella artística que va conquistar els cors de la gent i els estómacs del jurat tornarà a la càrrega el 27 de març.

Miki Nadal i Juanma Castaño a Masterchef.
Juanma Castaño amb Miki Nadal a la final de Masterchef Celebrity. | RTVE

En aquest programa veurem competició culinària, humor i també entrevistes. Un combo perfecte on aquests dos amics tornen a participar junts. I, a més, potser es decideix el desempat després de la final compartida de l'última edició de Masterchef Celebrity.

Potser en aquest nou programa podrem conèixer més encara la relació de Juanma Castaño amb Helena i si hi ha hagut casament o no.