Noemí Galera i Arnau Vila celebren el seu aniversari amb un pla romàntic

La directora de l'acadèmia d''OT' i el profesor de cant de 'Tu Cara Me Suena' fa vuit anys que es van casar

Noemí Galera i Arnau Vilà acostumen a compartir el seu amor a les xarxes
Noemí Galera i Arnau Vilà acostumen a compartir el seu amor a les xarxes | Instagram

Noemí Galera i Arnau Vilà són una de les parelles televisives més consolidades però potser també més desconegudes pel gran públic. La directora de l’acadèmia d’’Operación Triunfo’ i el professor de cant de 'Tu Cara Me Suena' fa molts anys que comparteixen la vida junts. Aquest cap de setmana van celebrar un dels moments més importants de la vida, el seu vuitè aniversari de boda.

Tots dos publiquen mostres del seu amor de manera habitual a les xarxes socials. Acostumen també a publicar imatges dels seus plans junts o de la seva vida en família, ja que són pares d’una nena, Aina de 7 anys, i un nen, Lluc de 5. En aquesta ocasió tan especial van voler compartir el seu pla romàntic amb els seus seguidors.

 

Cinema i sopar romàntic, el pla perfecte per un aniversari de boda

La parella va compartir una vetllada molt romàntica aquest diumenge a la nit, on van gaudir de dues de les seves grans passions: la gastronomia i el cinema. Va ser Noemí, qui ens va donar detalls d’aquesta cita tan especial: «Avui fa vuit anys que ens vam casar. Bon menjar i cinema. Un gran pla».  

Els dos enamorats van escollir un dels restaurants amb més nom de la ciutat de Barcelona per sopar. Concretament, van assaborir els plats del Lluritu, un establiment del barri de Gràcia especialitzat en cuina marinera.

Es van conèixer en les primeres edicions d’OT

Tot i que ara treballen en dues cadenes de televisió distintes, el seu amor va sorgir en l’exitós concurs musical de Televisió Espanyola. Va ser en les primeres edicions quan va començar la seva història que encara perdura. Llavors, Noemí només exercia de directora de càsting i jurat mentre que Arnau era un dels professors de cants de l’acadèmia.

Avui dia, tots dos viuen un gran moment professional però en programes diferents. Tot i això, comparteixen el fet de treballar vinculats amb la música a més de fer-ho per una de les productores més importants d’Espanya com és Gestmusic.


Comentaris

envia el comentari