IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Viure en una cuina a Barcelona per 750 euros al mes

El preu del lloguer a Barcelona deixa casos surrealistes com aquest

Imatge de la cuina que es lloga per 750 euros al mes a 'Idealista'
Imatge de la cuina que es lloga per 750 euros al mes a 'Idealista' | Idealista

El preu del lloguer a Barcelona i a l'àrea metropolitana segueix pujant sense parar. Uns preus vergonyosos on ara se li sumen uns aliats surrealistes, com el següent cas que ens presenta la revista 'Vice'. 

Es tracta del lloguer d'un únic espai —en aquest cas la cuina— al barri de Sants a Barcelona, el preu del qual ronda els 750 euros al mes. Sota el títol 'Alquiler de estudio en Sants', el portal d'habitatges a internet 'Idealista', mostra diverses imatges d'una cuina que, segons informen, «no té habitació» però es tracta d'un «loft de 25m2».

Imatge de la cuina que es lloga per 750 euros al mes a 'Idealista'
Imatge de la cuina que es lloga per 750 euros al mes a 'Idealista' | Idealista

 

Un lloguer surrealista

Tanmateix, amb el lloguer d'aquesta cuina també es pot gaudir d'un bany, el qual es troba totalment moblat i equipat. Malgrat ser de segona mà, es troba «en bon estat» i té «en tràmit» la certificació energètica. 

Segons el citat mitjà, es tracta d'un baix que dona a l'exterior i no té ascensor. L'anunci també conté una imatge d'una habitació que, segons es pot comprovar, no està moblada. 

Imatge de la finestra falsa que presenta la cuina
Imatge de la finestra falsa que presenta la cuina | Idealista

 

Una finestra inexistent

Una altra de les peculiaritats de l'anunci de lloguer és la «finestra» que, teòricament, presenta l'espai. Les imatges mostren una finestra que, si t'hi fixes bé, te n'adones que aquesta sortida a l'exterior és realment un pòster. 

Així doncs, aquest és un exemple més dels mètodes que molts arrendataris estan disposats a utilitzar per intentar vendre els seus espais, els quals no haurien d'arribar a anomenar-se habitatges, a potencials llogaters. 


Comentaris

envia el comentari