IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia aconsegueix perdre 200 quilos gràcies a un programa de televisió

La jove estatunidenca no podia moure's del sofà i patia infeccions a la pell contínuament

Amber Rachdi, una noia de 24 anys resident a Oregon, Estats Units, pesava més de 294 quilos; la seva situació havia traspassat els límits del sobrepès. Amb el temps, s'havia tornat incapaç de caminar sense ajuda, no podia conduir i, molt menys, encarregar-se de les tasques de casa o fer exercici. L'Amber vivia amb la seva parella Rowdy i els seus pares, i havia deixat de sortir al carrer per vergonya a què la veiessin d'aquella manera.

El company de l'Amber estava desesperat. A ell no l'importava el que pensessin els altres, però cada vegada era més difícil mantenir relacions íntimes amb ella i això el va acabar frustrant. L'Amber patia constantment infeccions als plecs de la pell i havia de curar-se-les amb un raspall llarg. Fins que, un dia, va decidir que ja n'havia tingut prou i es va inscriure al programa de televisió «My 600 ib life» (La meva vida amb 272 quilos).

L'Amber havia de netejar-se les infeccions dels plecs de la pell amb un raspall | Youtube / Al Kider

En aquella època, l'Amber feia els cinc àpats del dia però en quantitats industrials, i això sense comptar els productes ensucrats i amb grasses que consumia incansablement. Així doncs, va decidir sotmetre's a una cirurgia de bypass gàstric per reduir la mida del seu estómac, tot i que tant ella com la seva família estaven preocupats pels riscos de l'operació.

 

Una foto publicada por Amber Rachdi (@amberrachdi) el

El metge li va fer perdre nou quilos per poder operar-la i l'Amber ho va aconseguir. El doctor Nowzaradan va aconseguir el que s'esperava: l'Amber va perdre 90 quilos en set mesos. Motivada pel gran progrés, va seguir treballant de valent, fent exercici i preparant-se les seves pròpies menjades saludables. Un any després, havia perdut 68 quilos més. El seu metge va decidir proposar-li un altre repte: si arribava als 113 quilos, la sotmetria a una altra cirurgia per retirar l'excés de pell.

 

Una foto publicada por Amber Rachdi (@amberrachdi) el

Un documental va recollir l'experiència de l'Amber, que ens ha ensenyat que no hi ha repte impossible de complir. Encara necessita visitar alguns especialistes per tal de controlar l'ansietat i no enfocar-la cap al menjar, però de moment, segueix una dieta sana i gaudeix d'una vida totalment feliç.


Comentaris

envia el comentari