IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia porta dos anys sense generar brossa

És ambientòloga i ho va decidir fer per adaptar la seva filosofia de vida al seu dia a dia

Laura Singer porta dos anys de la seva vida sense generar residus. Foto: Upsocl.com

T'imagines poder viure sense estar envoltats de deixalles? La Lauren Singer, novaiorquesa de 23 anys, és un exemple a seguir per aconseguir-ho, segons Upsocl. Ella porta dos anys de la seva vida sense produir brossa, un estil de vida que ha adoptat per principis. Un dia, aquesta ambientòloga i activista pel medi ambient, va obrir la nevera i va adonar-se que pràcticament tots els aliments estaven embolicats amb un envàs d'un sol ús, un fet hipòcrita tenint el compte els valors que ella defensava.

Progressivament ha aconseguit no generar residus. Va deixar de comprar productes envasats i va començar a comprar els aliments a granel, a més de portar les bosses de casa. També va aprendre a fabricar ella mateixa els productes de neteja i bellesa. Pel que fa a la roba, avui dia només en compra de segona mà. Reconeix que li ha costat molt d'esforç, però està molt satisfeta de la seva experiència.

A banda de no contribuir a la contaminació del planeta, els beneficis de no generar brossa han estat diversos. Un d'ells ha estat l'estalvi de diners perquè només compra allò necessari i no impulsivament, a més els productes a granet són més econòmics que els envasats. També assegura que gràcies a aquesta iniciativa s'alimenta millor, ja que el menjar que compra és majoritàriament fresc. Per últim, és més feliç perquè ha pogut adaptar la seva filosofia de vida al seu dia a dia. Fins i tot ho ha portat al terreny laboral amb la fundació de l'empresa The Simply Co, que comercialitza un detergent natural.


Comentaris

envia el comentari