rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El nom d'Alana Martina, la filla acabada de néixer de Cristiano Ronaldo, genera debat a les xarxes

El naixement de la petita Alana ha estat un dels més esperats
Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo i el seu fill a l'hospital | Instagram

 

Aquest diumenge Cristiano Ronaldo i la seva parella Georgina Rodríguez donaven la benvinguda al món a la petita Alana Martina, la seva primera filla en comú. El mateix davanter del Reial Madrid comunicava així la notícia a les seves xarxes socials: «Alana Martina acaba de néixer! Tant Geo com Alana estan molt bé, estem tots molt feliços!», Comentava al costat d'una foto en què també surt Cristiano Junior. El desenllaç ha estat feliç i per primera vegada el futbolista s'atrevia a entrar al quiròfan amb la seva parella. No obstant això, el portuguès no és nou en la seva paternitat, i és que també té Cristiano Junior, de 7 anys, i els bessons Eva i Mateo, que van néixer fa uns mesos per gestació subrogada.

La notícia ha estat molt comentada a les xarxes socials, i un dels temes que més controvèrsia ha generat ha estat el nom de la petita. Hi ha opinions de tota mena, gairebé tantes com gustos. El nom d'Alana Martina genera rebuig i admiració a parts iguals, encara que amb tota seguretat serà un nom que es posarà molt de moda en els mesos vinents. Aquí algunes de les reaccions dels usuaris:

 

Un naixement molt esperat

El naixement de la petita Alana ha estat un dels més esperats, i és que la parella ha portat l'embaràs amb màxima discreció, tant que no es va saber fins als últims mesos de gestació. La jove va ser ingressada a la clínica Quirón per decisió de la doctora Inés Tamarit, encarregada també de programar la data del part. Segons han publicat diversos mitjans, Cristiano i la seva parella ja tenen plans de noces, i tot indica que l'enllaç tindrà lloc l'agost de 2018.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris