Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso revela que la seva filla es diu Dorcette

«Si se’l vol canviar en un futur que ho faci», diu la presentadora catalana
Imatge d'arxiu de Susanna Griso | Cedida

 

Després de rebre la medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona, Susanna Griso està aprofitant per gaudir d'uns dies de vacances a la platja al costat de la seva família. Unes vacances d'allò més especials, ja que són les primeres que passa al costat de la seva filla. Una nena de Costa d'Ivori que la presentadora va adoptar el passat mes d'abril i que ha generat molt expectació mediàtica al voltant de Griso.

 

«Jo no sé si és per l'edat —m'ha enxampat amb 48 anys— o perquè és una nena adoptada. Però s'ha creat una expectació que per mi ha estat molt difícil de gestionar. Des que es va filtrar la notícia tinc paparazzi a la porta, ofertes milionàries per l'exclusiva, 20 fotògrafs des del dia que vaig arribar...», es queixa Griso a la revista 'Fashion&Arts', que reconeix patir «moltíssima angoixa perquè jo sempre he sabut lluitar amb les qüestions personals i sempre se m'ha respectat l'àmbit familiar».

 

Un nom molt curiós

Al llarg d’una entrevista on parla sobre els primers mesos amb la seva filla, ha revelat un dels secrets que tenia guardat fins ara: el sorprenent nom de la petita. «Es diu Dorcette, però el dia de demà no sé... perquè és un nom complicat per la gent. Ara no li vull canviar perquè és la seva motxilla. Però si ella se'l vol canviar en un futur, que ho faci», explica la presentadora.

 

El moment d’anar a recollir-la a Costa d’Ivori

«Vaig demanar que la incorporació no fos molt difícil, perquè no sabia què em trobaria, no l'havia conegut prèviament. Va ser una experiència molt forta, anar a buscar la teva filla sense haver vist res més que tres fotos. La reculls un dilluns i aquell mateix dia ja dorm amb tu», diu la catalana.

 

No obstant això, la il·lusió de poder tenir la seva filla adoptada ho podia amb tot: «Tota la vida he cregut que havia d'adoptar, perquè sempre he pensat que hi havia algú esperant-me i jo esperant-la a ella. Per mi és un acte d'amor i ho visc així, com una gran història d'amor».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris