IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Norma Duval apareix a la portada de la revista 'Hola' amb les seves dues nebodes, Paula i Andrea, de 19 anys

Les noies viuen des de fa temps amb la seva tieta després d'haver quedat òrfenes

Norma Duval junto a sus sobrinas gemelas, Paula y Andrea.
Norma Duval al costat de les seves nebodes bessones, Paula i Andrea. | Imatge de: Hola.

La increïble bellesa de Norma Duval sembla que ha estat heretada per les seves nebodes Paula i Andrea. Les noies bessones de 19 anys s'han fotografiat amb la seva tia per protagonitzar la portada de la revista 'Hola' i han demostrat que els gens de la família són extraordinaris. Les joves viuen amb Norma a Segòvia en una casa que va construir el seu besavi. «La va construir el meu besavi, i recuperar-la per la meva família ha estat el gran caprici de la meva vida», explica l'exvedet.

Malgrat que es mostren ara molt felices les tres a les pàgines de l'esmentada revista, la veritat és que les seves vides han patit un cop molt dur aquests últims anys. A l'octubre del 2010, la mare de la Paula i Andrea, i germana de Norma, va morir a conseqüència d'un càncer d'úter. Sis anys més tard, les bessones quedaven orfes després que un infart posis fi a la vida del seu pare, Santiago Parets.

Una tieta que és com una mare

Malgrat aquests moments tan complicats, la família ha aconseguit tirar endavant gràcies a la gran relació que tenen entre elles. Les bessones viuen amb la seva tieta Norma des del 2010, després de la mort de la seva mare i Norma assegura que se sent molt orgullosa d'elles. «Han estat un any allunyades a Galícia. Volia allunyar-les de tot perquè se centressin en l'últim curs, i l'experiència va resultar molt positiva. Perdre primer a la seva mare i després al seu pare no ha estat fàcil per a elles», ha explicat Duval.

Tan bé els ha vingut aquest retir que les dues han superat la selectivitat sense problemes, encara que de moment esperaran fins primavera per decidir el seu futur professional. «De moment, començaran a fer petits treballs per familiaritzar-se amb el món laboral» diu la seva tieta. Treballs que bé podrien estar relacionats amb el món de l'espectacle per la seva increïble bellesa.

 

mis dos ángeles

Una publicación compartida de P a u l a (@paulaparedesss) el

Afectades pel cas Diana Quer

Després d'uns temps tan durs per a elles, les bessones sembla que no han aconseguit separar-se del tot de les desgràcies. Andrea i Laura, igual que la filla d'Arantxa de Benito, coneixien a Diana Quer. «Sempre estem pendents d'elles, perquè amb les coses tan terribles que estan succeint per aquí... Com el cas de Diana Quer, que van ser companya de col·legi quan vivien amb la seva mare», afirma l'exvedet, que es mostra molt protectora amb les noies.

 

Similar?

Una publicación compartida de A N D R E A (@andreaparedesss) el


Comentaris

envia el comentari